загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зміниться пенсійний вік в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні планують поступово підвищувати пенсійний вік. Відповідні реформи зміни почалися ще за часів уряду Миколи Азарова. Шість років тому критерії змінили тільки для жінок.

Якщо проаналізувати усі етапи реформ, то можна помітити стабільну тенденцію – кожні півроку пенсійний вік дещо збільшується. На даний час він становить 57,5 років, але вже через чотири роки пенсіонерами українці стануть не раніше, ніж у 60 років.

За статистикою, у середньому жінки в Україні живуть 76 роки, тоді як тривалість життя чоловіків значно нижча – близько 66 років. Змінюється також і період трудового стажу – зараз він офіційно становить 15 років, тоді як раніше – всього 5.

Парламентарі сподіваються, що загальний економічний стан в країні покращить підвищення мінімальних доходів населення, які із початку року установлені в рамках 3200 грн.

Поки що такі перспективи не додають оптимізму пенсіонерам, адже дефіцит бюджету фонду досі не погашено – він залишається на межі 141 млрд грн.

 

Джерело:
До списку новин