загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Запроваджено спрощену процедуру переоформлення пенсій для переселенців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Запроваджено спрощену процедуру переоформлення пенсій для внутрішньо переміщених осіб. Про це заявив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін.

«Коли пенсіонерові не потрібно збирати паперові довідки, а вся інформація отримується на основі архівів з електронних пенсійних справ», – пояснив Мущинін.

За його словами, у січні Уряд затвердив план заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження. Зокрема, серед інших заходів передбачається і розробка більш зручного механізму перетину контрольно-пропускних пунктів. «Сподіваємося, що це певною мірою допоможе спростити питання реєстрації та отримання пенсій та інших соціальних виплат», – зауважив заступник Міністра.

В той же час він наголосив, що пенсії виплачуватимуться безпосередньо пенсіонерам, а не посередникам, – з метою унеможливлення нецільового використання державних коштів.

Мущинін додав, пенсійні виплати будуть поновлені в повному обсязі з моменту припинення їх виплати. Кошти на виплату пенсій зазначеній категорії пенсіонерів передбачені в бюджеті Пенсійного фонду України.

 

Джерело:
До списку новин