загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Євробачення-2017» — “дізайн па-русскі”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

30 січня 2017 року було представлено дизайн та лого пісенного конкурсу «Eurovision», котрий буде проходити в Києві у травні.

Ні, це не чарівні казкові петриківські розписи, якими так рясніли соцмережі восени і які небайдужі Українці з такою любов’ю створювали та намагались представити до участі в конкурсі. Розробники концепції петриківського розпису створили повну концептуальну візуалізацію, від лого до оздоблення концертного залу та навіть автобусів. Але цю концепцію навіть не стали розглядати, не те що приймати до розгляду в конкурсі, мотивуваши це тим, що автори концепції “нєпрофєссіоналы і нє являются крєатівнай аґєнциєй ілі хатя бы арт-студієй”!

Участь в “конкурсє” приймали заздалегідь відібрані “аґєнциі і арт-студіі”. 

Саме зараз, в Дні пам’яті Героїв Крут, синхронно з ескалацією обстрілів на лінії фронту, триває і всередині України кацапський наступ по всіх фронтах…

Національна телекомпанія України закупила послуги із креативного розроблення та втілення дизайну конкурсу, а саме створення творчої концепції Пісенного конкурсу «Євробачення-2017» на 420 тисяч гривень.
 

Креативну концепцію «Євробачення-2017» створюватиме українська компанія «Гурт РЕ Дизайн». Сама креативна концепція буде презентована у січні 2017 року.
Як повідомляє прес-служба «UA: Першого», компанія «Гурт РЕ Дизайн» була створена спеціально для цього проекту. Два фіналісти конкурсу на творче оформлення пісенного конкурсу — “Republique” та “Banda agency” — об’єднали свої зусилля в одну компанію для подальшої розробки ідеї логотипу та слогана «Євробачення-2017».
«Ми не залучали світові компанії, що базуються за межами України. Для нас було принципово важливо запросити до участі у даному відборі саме українських професіоналів, щоб за підсумками показати світу найкращу національну розробку та ідею», — розповіла виконавча продюсерка конкурсу і заступник генерального директора НТКУ Вікторія Романова.
Конкурс на найкращу творчу концепцію розпочався 20 жовтня 2016 року. У конкурсі на творче оформлення пісенного конкурсу брали участь 11 креативних агенцій, зокрема: “Havas”, “BBDO Ukraine”, “ThinkMcCan”, “ADVENTA Lowe”, “J&I”, “Art Nation” (UDC), “Arriba”, “Banda agency”, “Republique”, “Green Penguin” і “TWIGA Idea”. Перед ними було поставлено завдання розробити тему, слоган та логотип «Євробачення-2017», які не лише відповідали би загальним цінностям бренду пісенного конкурсу, а й формували позитивний імідж України, як країни-організатора, передавали національні особливості та культурну ідентичність.
На засіданні Наглядової ради Євробачення, що відбулося 10 та 11 листопада в НТКУ, було відібрано 5 найкращих пропозицій від команд “ADVENTA Lowe”, “Banda agency”, “BBDO Ukraine”, “Republique” і “TWIGA Idea”.

Про це повідомляють сайт «UA: Першого» та русскоязичная-двухязичная версія россіянського ж сайту “ADME”.

ДОВІДКА: Вікторія Романова — заступник генерального директора НТКУ.
Народилася 17 вересня 1983 року в Дніпропетровську.
У 2013 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю “Політичні проблеми міжнародних систем та глобального розвитку”.
У 2006-2014 роках – голова української делегації на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення. Головою делегації України на Пісенному конкурсі Євробачення Вікторія Романова була з 2007 по 2014 роки.
У 2009-2011 роках, а також з 2013-го і дотепер – член Наглядової ради (JESC Steering Group) Дитячого пісенного конкурсу Євробачення.
У червні 2013-го Вікторія Романова призначена заступником генерального директора НТКУ з питань розвитку міжнародного співробітництва.

Отже, ще раз і уважніше.

➔ 1. «Євробачення-2017» пройде в Україні, в місті Київ 9 — 13 травня 2017 року.

➔ 2. Для розробки креативної концепції та дизайну «Євробачення-2017» НТКУ («UA: Перший») вирішили “не залучати світові компанії”, а “принципово запросити українських професіоналів”, — про що повідомила виконавча продюсерка конкурсу Вікторія Романова.

➔ 3. Українці жваво почали пропонувати свої ідеї і швидко найпопулярнішою з ідей стала концепція на базі петриківського розпису.

ДОВІДКА: Петриківський розпис — яскраве та самобутнє декоративне українське мистецтво, базується на квітковому орнаменті та позитивних кольорах, визнане Нематеріальним культурним спадком людства ЮНЕСКО.
Аналогів Петриківки в світі немає!

➔ 4. Українці, що займаються вивченням та збереженням петриківського розпису, зокрема, Ігор Лісний та група «Петриківка» оперативно розробили й створили ПОВНУ концепцію дизайну для пісенного конкурсу «Євробачення-2017», від лого до оздоблення приміщень концерт-холлу, будівлі концерт-холлу та навіть обслуговуючого транспорту, зокрема, автобусів.
Візуалізацію було представлено в соцмережах і вона була радо сприйнята суспільством.

➔ 5. «Петриківка» бере готову і повну розробку креативної концепції та вирушає на так званий “конкурс”, який проводило наше НТКУ.
Всі впевнені, що саме петриківські розписи отримають перемогу і будуть затверджені офіційним дизайном «Євробачення-2017».

➔ 6. Так звана “каміссія” навіть не розглядає ні саму концепцію, ні можливість участі петриківського розпису в “конкурсє”, мотивуючи це тим, що, розробку створили й представляють “нєпрофєссіоналы і ані нє являются крєатівнай аґєнциєй ілі хатябы арт-студієй”!

➔ 7. Участь в “конкурсє” приймали заздалегідь відібрані “аґєнциі і арт-студіі” — 11 іноземних назв, які ні про що не говорять і навіть не дають уявлення про те, що це за “аґєнциі”, з якої країни мають реальне походження.
“Пабєда дастаётся” двом з цих “аґєнций” — “Republique” і “Banda agency”, котрі об’єднуються в ̶«̶Ґ̶у̶р̶т̶ ̶Р̶У̶ ̶Д̶и̶з̶а̶й̶н̶»̶ …вибачте, в “укрАінскую кампанію” «Гурт РЕ Дизайн».

І нарешті.
➔ 8. 30 січня Україні презентують офіційне “лого” і слоган пісенного конкурсу «Євробачення-2017»!

ЦИТАТИ:
“Завданням, яке ми ставили перед собою, працюючи над логотипом, було бажання вивести образ традиційного для української культури намиста на інший рівень, зробити його зрозумілим для нової аудиторії”, – розповідає співзасновник “Republique” Денис Герасько. “Ми взяли цей традиційний елемент – намисто – і надали йому яскравого сучасного вигляду”, – додає креативний директор “Banda Agency” Павло Вржещ.
Арт-директор “Republique” Дмітрій Басов сказав: “Цей конкурс – про дружбу, про єдність, про те, що ми всі різні і можемо збагачувати один одного. Це поштовх для нас, як для країни. І для нас, як для агенції, поштовхом стала би перемога у цьому відборі”.
Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси неповторного візерунку й форми. Це символізує те, що всі ми унікальні, та нас однаково поєднує любов до музики.
“Слоган “Celebrate Diversity” (“Шануймо розмаїття” – укр.) доповнює минулорічну тему “Come Together” (“Єднаймося” – укр.). Використання цього прекрасного та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі.”

LOL, ЩО?!?
Тобто, українські петриківські розписи не підійшли концептуально і не відобразили розмаїття, а намальовані “на колєнкє” за півгодини в 3D-графіці “шарікі-лошарікі”, на які було накладено примітивний ефект шаблонних візерунків — це те, що змогло “вивести образ традиційного для української культури намиста на інший рівень”???
А що, традиційні українські орнаменти не спромоглись використати на “шаріках”? Ну, хоча б спробувати могли?..
Намисто? Оберіг? Хіба оце “лого” схоже на українське намисто? Та воно навіть на африканське намисто, навіть на кацапські “бусы бурановскіх бабушек” не схоже!!!
Ці “бусінкі” найбільше схожі на клізьми московського собора васілія блаженноґо — такі ж маячили і на “олєньпіадє” в Сочі!
Кацапський “дізайн” завжди впізнаваний!

Дуже, дуже сильно вибачаюсь, але особисто у мене це “лого” першу ж ассоціяцію викликало чомусь саме з anal beads (не користуюсь таким) — це така сексуальна іграшка.
Ба, більш того, якщо за відповідним запитом пошукати цю секс-іграшку, то можна знайти саме такі “шарікі-лошарікі” з таким же стандартним шаблонним малюнком! Бо, як кажуть “крєатівні дізайнєри” — “мінімалізьм в эстетікє і прастата дают падчас нєабхадімый рєзультат!”
Схоже, що і над масковскімі клізьмами на сочінской алєньпіадє, і над цим анальним дізайном шаріков-лошаріков працювала все та ж масковская “залатая маладёжь”!

Впевнений, що саме цей ” анальний крєатіфф” було взято навмисно!

ОК.
Йдемо знайомитись, що ж це за такі супер-крєатіфф-дизайнерські “аґєнциі”.

“Banda Agency” — їх “русскаґаварящій” сайт одразу ґаваріт, що саме ця крєатівная аґєнция є творцем нового нео-совєтського “дізайна” так званого “ВДНГ” в Києві. Ну, пам’ятаєте, оті чорні палички на білому тлі в стилі крєатіва артємія лєбєдєва, коли чотири чорні рисочки обзиваються “вєлікім дізайном” та коштують мільйони!
Отже, кацапоязичний сайт кацапоязичної аґєнциі “Banda Agency” зустрічає написом українською “Новий бренд ВДНГ”, а дальше всё на общєпанятнам! Серед клієнтів — кацапський “Яндекс”, “Комфі”, “Велика Кишеня”, “Нємірофф”, та на жаль, “Боржомі” — всі ті, хто належить кацапському бізнес-світові…
Поверхневий пошук дає змогу дізнатись, що у 2011 році “Паша Клубнікін и Єґор Пєтров саздалі аґєнтство Banda Agency”
Що ж, кацапські прізвища говорять самі за себе, немає сенсу шукати хвости в Маськвє, бо вже й так все зрозуміло.
(Здається, ідея втілити власні рожеві секс-фантазії могла виникнути лише у чувака з сладкай фамілієй Клубнікін!)

“Republique” — їх “русскаґаварящій” рожевий сайт ґаваріт лише про те, що це тупо сайт портфоліо + список нагород. Хто це, що це, звідки — невідомо, лише київська адреса кацапською в кутку.
Проте, йдемо в пошукову систему та бачимо, що “студия занемаается рекламой”, головний офіс “Republique” в ґ.Москва, проте сайт з кінця 2016 вони чомусь закрили від пошукових систем. Нікому невідома “студія” займалась PR і SMM. Є сторінка на ФСБук — теж в рожевій кольоровій гаммі і, звісно ж, кацапоязична, всього декілька дописів за 2014 рік і одна за 2016. Причому, аґєнция “Republique” мєчтаєт “сдєлать фєйсбук красным“, а ще рєбьята-крєатівщікі і дізіґнєри шаріков-лошаріков банально не володіють грамотою навіть своєї кацапської говірки, що вже казати про українську мову…
Зверніть увагу, що московський офіс раптово йде в тінь, зате “на нєбасклонє зажиґаєтся новая звєзда”, і кольорова гама все та ж рожева.
Кацапське прізвище “укрАінскава арт-дірєктора” “Republique” теж не говорить на користь того, що кацап буде перейматись створенням концепції, яка б відобразила українську етнічну і традиційну сутність.

Які українські орнаменти, яке намисто?
Дві кацапські аґєнції за півмільйона гривень видали анальну секс-іграшку в 3D з нанесенням шаблонного ефекту!
Такий “крєатіфф” створюється хвилин за десять, бо використані стандартні шаблони і шар з “шарікамі” покладено на бекґраунд.
В графічних редакторах “Photoshop” чи “InDesign” графік-дизайнер таке може зліпити в три кліки, клієнт не встигне навіть цигарку випалити! Це не місяць ретельно працювати, підбираючи за кольорами та сенсовим значенням квітки петриківки…
Незрозуміло, чому те, що може створити школяр, виконувало аж два місяці аж “двє імєнітиє аґєнциі” з оравою народу і за півмільйона гривень! І на виході вийшли сфінктерні кульки, які кацапи чомусь обізвали “украінскім намістом”!

Агов, НТКУ, головний державний телеканал України — ви взагалі український телеканал?
Тобто, розроблену повну концепцію з суто українським традиційним розписом від Українців ви навіть не розглядали, а натомість за немалі кошти платників податків (420 тисяч гривень, на хвилиночку, майже півмільйона!) найняли дві кацапські аґенції і для міжнародного пісенного конкурсу «Eurovision» якісь кацапські виродки з кацапських рекламних аґенцій за півгодини намалювали анальну секс-іграшку і оце вульгарне жахіття ви запхали на офіційний логотип «Eurovision» замість петриківського розпису?!?
НТКУ, ви усвідомлюєте, що не просто плюнули в душі Українців, але й здійснили диверсію проти України під час війни!?
Ви розумієте, що у Українців виникла не просто непозбувна бентега, а виникло непозбувне бажання розвішати вас, виродків, разом з кацапськими “крєатівнымі дізіґнєрамі” на стовбах вздовж Дніпра, або навколо Міжнародного виставкового центру, де буде проходити «Євробачення-2017»…
І запхати вам ці сфінктерні шарікі-лошарікі туди, звідки у вас вилупилась крєатівная ідєя!..

Втім, нічого дивного…
Якщо організацією міжнародного пісенного конкурсу «Eurovision» в Україні займаються люди з суто кацапськими прізвищами, то нічого українського ми не побачимо… Натомість, буде зроблено усе, щоб виставити в негарному світлі Україну для Європи й Світу на тлі пісенного конкурсу «Eurovision» — від концепції дизайну, яка відверто знущається і яку створювали кацапські потвори, що навмисне змалювали примітивну секс-іграшку та лицемірно назвали це “намистом і берегинею”, до продюсерів з кацапськими прізвищами, котрі будуть робити усе, щоб нічого українського не було навіть і близько!
(Народившись в Дніпрі, поруч з Петриківкою, покручка Вікторія Романова не пустила розпис рідного краю до участі у конкурсі! Зате залучила кацапів! Можна назвати цю потвору нашою, українською жінкою? Цікаво, скільки цій зрадниці заплатили кацапи?)

Ми є свідками відвертої, цинічної та зухвалої кацапської диверсії проти України!
І сприяли цьому саме керівники державної телекомпанії, котрі, за дивним збігом, як і всі ті “дізайнєри”, мають кацапські прізвища…
Бодай вам ці “шарікі” через одне місце вилізли!

Європейцям що?
Вони мало розуміються на українських традиціях, мало знайомі з українськими орнаментами та візернуками. Вже сьогодні європейці дивляться прямий етер жеребкування країн з Києва і дивуються, чому логотипом є легко впізнавана сексуальна іграшка! Їм просто ведучі будуть пояснювати що на лого зображено “традиційне українське намисто, його вдягають дівчата на шию, ви не дивіться що воно нагадує дещо інше, вибачте, просто ось такі у них дивні там традиції, вони ЦЕ носять на шиі” — розумієте, для чого створювався цей супер-крєатівний дізайн!?
Так, щоб виставити Україну на посміховисько…
Помста за минулорічну перемогу…
Кацапи в Москві зловтішно ржуть…

А ось і кокошнік!
Так буде виглядати сцена “кієвска-масковскава євравідєнія”!
Дизайн сцени розробив Флоріан Відер (Florian Wieder) — німецький дизайнер, що створює сцени “Євробачення” з 2011 року.
Схоже, умови замовників виконав на відмінно! Тепер в Києві буде гігантський московський кокошнік!..

Вітаємо, у нас в Києві відбудеться масковскає євравідєніє!
Не дивно, якщо за результатами “атборачнава конкурса” Україну представлятиме черговий “ґолубь міра”.

У нас в Україні немає українських телеканалів, української державної телекомпанії, українських медія, українського шоу-бізнесу — у нас все кацапське, кругом кацапи і покручі, котрі лижуть дупи кацапам, працюють на кацапів і беруть брудні, криваві кацапські гроші…

А тим часом юні хлопці, сучасні Герої Крут, гинуть на лінії фронту під Авдіївкою та Маріуполем…

© Dmytro Dzûba

 

Джерело:
До списку новин