загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Продаються батьки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Це було в Японії...

Одна зі столичних газет у Токіо розмістила оголошення: «Продаються батьки: батько 70 років, мати 65 років. Ціна — 1 000 000 ієн (близько 10 000 дол.), і жодної ієни менше». Люди, котрі читали це дивне оголошення, дивувалися: «Ну й часи настали! Діти вже батьків продають». Інші додавали: «Як тільки влада таке допускає?» Скільки галасу наробило це оголошення! Його обговорювали вдома й на вулицях, немов сенсацію.

Газета з оголошенням потрапила в руки молодій сім’ї, яка нещодавно поховала своїх улюблених батьків, що загинули в автокатастрофі. Подружжя було скорботі, і чиєсь бажання продати батьків виглядало для нього блюзнірським. Молоді люди уявили, що відчувають нещасні батьки в цій ситуації. Чого їм чекати від таких дітей? Вони вирішили викупити старих і оточити їх своєю любов’ю. Узявши потрібну суму, вирушили за вказаною адресою. Коли подружжя прийшло на місце, то побачило розкішну віллу, яка потопала у квітах. Вони вирішили, що в оголошення вкралася помилка, однак вирішили подзвонити. Їм відчинив літній чоловік із приємною усмішкою. Вони розповіли про оголошення в газеті, про те, що втратили батьків і вирішили викупити стареньку пару. Та просили вибачення, що потривожили чоловіка, бо, мабуть, помилилися адресою.

— Ні, ви не помилилися, заходьте! — запросив схвильований добродій. — Зараз я покличу дружину.

Він швидко повернувся разом із жінкою й став пояснювати: — Ми - власники цього будинку. Маємо й інше цінне майно. У нас немає дітей, а нам хотілося б залишити все це багатство хорошим людям. Ось ми й дали таке оголошення. Вирішили, що на нього відгукнеться тільки гідна людина. Щиро кажучи, ми сумнівалися, що знайдеться купець на такий товар. Ваше бажання вам робить честь, а нам — принесло радість. Ми впевнені, що ви і є ті люди, яким ми можемо залишити все нажите. Ось так хороші діти знайшли хороших батьків, а заразом і винагороду за свої добрі й чуйні серця.

До списку новин