загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карамельно-банановий мусовий торт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Багато карамелі і багато бананів - що ще для щастя треба! Надзвичайно смачний, легкий, повітряний і ароматний десерт.

Карамельно-банановий муссовий торт (18 см)
Крамбл з мигдалем:
30 г холодного вершкового масла
33 г цукру
33 г мигдалю або фундука (дрібно змолоти)
33 г борошна
дрібка солі
У чаші змішати цукор, масло, борошно, мигдаль (фундук), сіль, поки тісто не стане схожим на крихту. Розподілити по формі діаметром 16 см (сильно не утрамбовувати). Випікати при 160 градусах до золотистого кольору.

Карамельний шар:
62 г цукру
62 г вершків 33%
50 г вершкового масла
2 г желатину
щіпка крупної солі (за бажанням).
Желатин розпустити в 12 г води. Цукор розтопити до карамельного кольору, додати масло і гарячі вершки (і сіль, за бажанням), зняти з вогню і ввести желатин. Остудити до кімнатної температури, викласти поверх крамбль і заморозити.

Банановий бісквіт:
30 г вершкового масла кімнатної температури
40 г коричневого цукру
25 г яєць
60 г бананового пюре
45 г борошна
2 г розпушувача
4 г темного рому
Збити масло з коричневим цукром до білизни. Додати бананове пюре, яйце і ром. В кінці вмішати сухі, просіяні інгредієнти. Випікати в кільці 16 см при 170 градусах 12-15 хвилин.

Банановий шар:
250 г очищених бананів
20 г вершкового масла
30 г коричневого цукру
щіпка кориці.
Ароматні, дуже стиглі, банани, нарізати на шматочки товщиною 1 см. У сковорідці розігріти вершкове масло, викласти банани, посипати цукром і дуже швидко підрум’янити з обох сторін. Остудити. Викласти в кільце поверх бісквіта, розрівняти. Заморозити.

Карамельний мус:
120 г цукру
40 г  масла
100 г вершки 33% (а)
2 яйця
8 г желатину
320 г вершки 33% (б)
Желатин розпустити в 50 г води. Цукор розтопити до карамельного кольору, додати масло і гарячі вершки (а), зняти з вогню і ввести желатин. Почніть збивати яйця і в них тонкою цівкою ввести карамель.Остудіть до кімнат.температури і ввести збиті вершки (б).

Дзеркальна глазур:

300 г сиропу глюкози
300 г цукру
150 г води
200 г згущеного молока
300 г шоколаду (білого, молочного або чорного)
20 г желатину

Приготувати глазур: желатин розмочити в холодній воді. Цукор, глюкозу, воду доведіть до кипіння. Вилийте на згущене молоко, шоколад, віджатий розмочений желатин. Додайте барвник. Пробийте ручним міксером.  Залиште глазур на ніч в холодильнику. Розігрійте, використовуйте при температурі 35 С. 

Збірка: у форму 18 см викласти трохи більше половини мусу, обережно вставити заморожений бананово-бісквітний шар, бананами вниз. Далі викласти мус, що залишився, і викласти шар з крамбла і карамелі, карамеллю вниз, злегка прокручуючи. Заморозити.  Обробити дзеркльною глазур'ю.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин