загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Напої та їжа для здоров’я ротової порожнини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Споживайте їжу і напої, які сприяють збереженню здорових ясен і зубів. zhyvyaktyvno

Зелений чай: дослідники з Іллінойського Університету в Чикаго (США) з'ясували, що вживання зеленого чаю зменшує кількість бактерій, що спричиняють неприємний запах з рота. Інше дослідження, проведене в Університеті Пейс (США), показало, що флавоноїди, яких багато у зеленому чаї, взаємодіють з антибактеріальними компонентами в зубній пасті і рідині для полоскання ротової порожнини, підвищуючи їхню ефективність для запобігання вірусам і профілактики карієсу.

Чорний чай: як виявили вчені з Інституту імені Вівекананди (Індія), люди, які протягом одного року регулярно пили чорний чай, продемонстрували нижчий ризик розвитку раку ротової порожнини.

Сік із журавлини: вчені з Рочестерського університету (США) з'ясували, що сік із журавлини захищає зуби від бактерій, таким чином протидіючи утворенню зубного нальоту (що є причиною псування зубів і захворювання ясен). Інше дослідження вчених з Іллінойського університету (Чикаго) показало, що сік із журавлини перешкоджає життєдіяльності та розмноженню патогенних мікроорганізмів у ротовій порожнині.

Ізюм: дослідження вчених з Іллінойського університету (Чикаго) також показало, що сушений виноград містить компоненти, які успішно протидіють розвитку бактерій – збудників карієсу і захворювання ясен.

«У США кожен сьомий дорослий у віці 35–44 років має захворювання ясен; серед людей старше 65 років цей показник зростає до кожного четвертого». – Центр контролю та профілактики захворювань США.

 

Джерело:
До списку новин