загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рейтинг дружин по знаку зодіаку! Жінка-Терези — просто мрія..

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Яка ж найкраща жінка і дружина у Всесвіті? Відповідь очевидна, але все ж!

Хто найкраща дружина за знаком зодіаку ,а з якою панянкою потрібно бути обережніше...

Про це роскажуть зірки, передає Ukr.Media.

Найкращі дружини за знаком зодіаку

12 місце — Скорпіон

Чертовски красива, шалено приваблива і дуже розумна жінка-Скорпіон — найгірша дружина в світі. Адже чоловік, який бере її в дружини, продає себе в справжнє рабство! Без сумнівів, служити такій дорогоцінній панночці почесно і приємно, але, поки будеш звикати до її складного характеру, встигнеш заробити лисину, еректильну дисфункцію та пенсію по старості.

11 місце — Риби

Одружитися на Рибці — це як завести кошеня, адже користі від неї стільки ж. Риби — істоти неземні і привабливі. Якщо жінка-Риба буде перебувати в гарному настрої, її можна буде потискати на ручках. З якоїсь загадкової причини представники сильної статі впадають у фанатичну залежність від цього знаку зодіаку. І якщо якомусь сміливцю вдається порвати стосунки з Рибкою — життя стає безглуздим і марним.

10 місце — Лев

Найсміливіші йдуть на бій з Левами. Дружина-Лев як дорога вітрина — у неї найкрасивіші прикраси, найкращі автомобілі та все саме-саме. Все залежить від апетиту хижого звіра. Теоретично розлучитися з хижачкою можна, але практично — після розлучення всі жінки здаються нудними і блідими копіями. Адже для утримання іншої Левиці грошенят-то вже немає, ха!

9 місце — Стрілець

Дружина-сатана. Все, що їй потрібно, — твоя безсмертна душа. Як дружина скаже, так і буде, причому завжди. Якщо насмілишся послухатися — горіти тобі вічно в пеклі.

8 місце — Близнюки

Найбільш небезпечний вид дружини. Вона знає, хто її чоловік насправді. І нічого ти не приховаєш, навіть не намагайся! Її пильний погляд не втратить нічого, так що поклади цей коржик на місце, ти і так товстий.

7 місце — Овен

Дуже цікавий вид дружини. Вона — найкраще, що могло статися з її чоловіком, в цьому дружина-Овен переконана на всі 100 %! Вона буде до останнього битися, але чоловіка перевиховає. Причому на користь останнього.

6 місце — Ваги

Майстерна кулінарка, красуня, чудова коханка — так, це жінка-Терези. Мрія, правда? Але тільки в ті дні, коли її величність прихильно до добра і ніжності. Весь інший вільний час Ваги присвячують скандалам, істерикам і нескінченного поїдання чужої печінки.

5 місце — Діва

Дружина-Діва — прекрасний компаньйон, кращий друг і соратник. Переконана, що пара повинна дивитися в одну сторону, причому в ту, яку сама Діва вибере. Ватажком зграї теж буде вона. Формально ватажок тут ти, але всю відповідальність бере на себе вовчиця-Діва. І якщо ти у відповідь на пропозицію руки і серця почуєш: «Я подумаю» — тікай, брате!

4 місце — Телець

На такій дівчині варто одружуватися, якщо ти дуже веселий і не дуже багатий роздовбай. Вона не відступить, поки не виросте з тебе успішного чоловіка, правда вся радість з тебе кудись зникне. Але якщо ти вважаєш, що летить в сотий раз в твою голову сервіз — це все так само весело, тоді починай!

3 місце — Козеріг

Ідеальний чоловік повинен бути чоловіком ідеальної жінки, все елементарно! У виборі партнера Козероги керуються вигодою і користю, а не якийсь там закоханістю. І якщо вже жінка-Козеріг обрала тебе, ти щасливчик до кінця своїх днів. Правда, якщо не напартачили...

2 місце — Водолій

Почесне друге місце дістається Водоліям. Вічно юна реготуха, повітряна і ніжна, ця дівчина — мрія будь-якого чоловіка. Правда, ганятися за своїм щастям тобі доведеться, адже умовити її вийти заміж — завдання не з легких.

1 місце — Рак

Сім'я для Раку понад усе! На цю панночку гріх скаржитися. Вона і розумниця, і красуня, і за будинком ідеально доглядає, і родичів чоловіка обожнює. Ну чим не мрія? Адже сім'я — це головне. Так що навіть не смій нехтувати своїми сімейними обов'язками, інакше отримаєш по заслузі! І не варто шкодувати, що не одружився на якій-небудь Панні... не Можна!

Цей гороскоп є жартівливим і не варто його приймати близько до серця. Але ж у кожному жарті є частка правди, чи не так?.. ;-)

 

Джерело:
До списку новин