загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Знайдено спосіб передбачити тривалість життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені визначили, як можна передбачити тривалість життя...

Вчені встановили, що її можна визначити за довжиною тіломір в хромосомах.

Фахівці встановили, що за довжиною тіломір в хромосомах можна встановити тривалість життя людини. А крім того - визначити здатність жінки народжувати дітей в пізньому віці, передає EurekAlert!. Висновки нового дослідження були опубліковані в журналі Menopause.

У роботі зазначено, що тіломірами є кінцеві ділянки хромосом. Вони забезпечують захист життєво важливої ДНК в процесі її подвоєння, запобігаючи втраті нуклеїнових ланцюжків.

Чим старшою стає людина, тим менша довжина її тіломір. На думку вчених, дана закономірність може допомогти подовжити життя.

Зазначається, що в дослідженні фахівці ґрунтувалися на даних роботи Long Life Family Study, згідно з якою, шансів на більш тривале життя більше у тих жінок, які народили останню дитину після 33 років, ніж у тих, які встигли до 29-ти.

Дослідники встановили, що жінки, які народили останню дитину після 33 років, мали в хромосомах більше довгих тіломір. Також експерти вважають, що тіломіри можуть також бути показниками здоров'я і шансом на повільне старіння.

 

Джерело:
До списку новин