загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 соків, які борються з раком і регулюють рівень pH

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо додати ці соки до свого раціону харчування, ризик розвитку раку й інших захворювань зменшиться. 

У сучасному світі рак є найголовнішою причиною смерті через хворобу. Зараз багато людей намагаються подолати його. У численних випадках рак виникає через генетичну схильність, утім раціон харчування також суттєво впливає на рівень ризику.

Ракові клітини присутні в організмі людини постійно, але те, як вони розвиваються, поширюються чи мутують, великою мірою залежить від її звичок і дієти.

Існує багато типів раку, які постійно вражають людей. Різноманітні реакції та чинники навколишнього середовища можуть призвести до поширення метастазів у різних органах, і контролювати це буде ще важче.

Важливо знати, що зараз багато людей  намагаються побороти рак, і, на жаль, велика їх частка програє цю битву. Саме тому в цій статті ми хочемо поділитися з вами рецептами деяких соків, які можуть запобігти появі раку або допомогти у його лікуванні, якщо він вже виник. 

Сік із моркви, яблука та шпинату

Для профілактики раку радять їсти моркву, яблука та шпинат. У цих трьох інгредієнтах є важливі для організму поживні речовини, у тому числі вітаміни A, B, та E, а також такі мінерали як кальцій.

Інгредієнти

  • 225 г моркви
  • 2 склянки води (400 мл)
  • Сік половинка лимона
  • 1/2 яблука
  • Листя шпинату (для особливого смаку)

Приготування

Збийте всі інгредієнти до однорідної маси з текстурою йогурту.

Примітка. Якщо напій загустий, завжди можна додати більше води.

Сік із капусти

Капуста – це овоч, у якому міститься багато різних поживних речовин, у тому числі білок, вуглеводи, магній, калій і вітамін С. Саме тому її рекомендують додавати до раціону харчування як ключовий інгредієнт для боротьби з раком і його негативними для здоров’я наслідками.

Інгредієнти

  • 3 або 4  листочки капусти
  • 1/2 літри води
  • Морквяний сік (необов’язково)
  • Броколі (необов’язково)

Приготування

Збийте листя капусти з водою. Якщо смак вам здається занадто гірким, додайте трохи морквяного соку. Аби напій вийшов ще поживнішим, можете також додати броколі.

Зелений сік

Як ми вже говорили, капуста чудово допомагає в боротьбі з раком, тому в цьому рецепті зеленого соку вона також буде невід’ємним інгредієнтом. Крім того в ньому містяться інші складники, які забезпечать ваш організм важливими поживними речовинами, і допоможуть запобігти утворенню та мутації ракових клітин у майбутньому .

Інгредієнти

  • 2 або 3 листочки капусти
  • Жменька листя шпинату
  • Броколі (щоб додати смаку)
  • 3 стиглих апельсини

Приготування

Вичавіть сік апельсинів і додайте всі інгредієнти в блендер. Збийте їх до однорідної консистенції. Броколі допоможе пом’якшити гіркий присмак.

Примітка. Завжди пийте сік натщесерце, аби його корисні елементи максимально добре засвоювалися. 

Томатний сік

Томатний  сік – це відомий спосіб профілактики та лікування раку, адже томати володіють потужними антиоксидантними властивостями, а також містять лікопін, який, як доведено, запобігає мутації ракових клітин.

Інгредієнти

  • 5 нарізаних томатів
  • 1 стебло селери
  • 1 огірок
  • каєнський перець і дрібка морської солі
  • базилік (необов’язково)

Приготування

Збийте разом усі інгредієнти і додайте базилік для особливого смаку.

Сік з яблука, моркви та імбиру

Наш останній рецепт присвячено соку з яблука, моркви та імбиру, який допомагає сповільнити утворення ракових клітин. Імбир вважають одним із найефективніших у світі натуральних засобів від раку, тому ми і рекомендуємо його споживати. Крім того, що такий сік надасть вам енергії, він володіє протизапальними, антиоксидантними і заспокійливими властивостями.

Інгредієнти

  • 5 яблук
  • 3 морквини
  • корінь імбиру

Приготування

Ретельно помийте всі інгредієнти. Почистіть яблука, моркву й імбир. Наріжте яблука та моркву маленькими шматочками і натріть імбир (імбиру беріть небагато, адже він має сильний і пряний смак). Додайте трохи води та збийте всі інгредієнти до однорідної консистенції.

Запам’ятайте!

Ефективність усіх цих напоїв зумовлена вмістом антиоксидантів, а також здатністю збалансовувати рівень pH в організмі. Декілька досліджень випадків раку та найкращих способів його лікування виявили, що правильний кислотно-лужний баланс у крові досить часто гальмує розвиток ракових клітин.

І врешті, також радимо включити до свого раціону харчування трохи часнику. Якщо їсти його сирим, він виявляє дивовижні властивості не лише для лікування та профілактики раку, а й інших захворювань, як-от діабет.

 

Джерело:
До списку новин