загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт-суфле на брауні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо ви прихильник суфлейний тортів, то "Торт-суфле на брауні" вам обов'язково сподобається! Насичено-шоколадний корж під шапкою ніжного супер-вершкового суфле - це дуже смачно!

Інгредієнти:

шоколад темний 200 г
борошно 50 г
масло вершкове 120 г
цукор 300 г
яйце 2 шт.
жовток яєчний 100 г
розпушувач 1 ч. л.
вода 80 г
вершки жирність не менше 33% 350 г
вершки жирністю 10% 80 г
желатин листовий 15 г
ванільна есенція кілька крапель.

Приготування:

1. Борошно змішати з розпушувачем. Цукор 90 г і яйця збити в піну. Розтопити 120 г шоколаду і масло, перемішати. Все змішати докупи, дати тісту постояти хвилин 10.

2. Вилити суміш у форму, випікати в розігрітій до 170 градусів духовці хвилин 15-20 до сухої сірнички. Остудити. Час випікання залежатиме від розміру форми, у мене кільце діаметром 22 см. Торт розрахований на форму діаметром 24 см.

3. Поставити Брауні на тарілку (підкладку для торта. Тортівницю), одягнути кільце, кільце зсередини прокласти ацетатною стрічкою.

4. Вершки збити в пишну масу, відставити. Желатин замочити в холодній воді. 210 г цукру з водою варити до 118 градусів, поки вариться сироп збивати жовтки, влити гарячий сироп тонкою цівкою в жовтки не припиняючи збивати масу, вона повинна стати повітряною. У мене на це пішло приблизно хвилин 20 на збивання, варіння сиропу і охолодження. Желатин віджати і додати в гарячі жовтки з сиропом, додати ванільну есенцію, збивати масу поки вона не охолоне.

5. Змішати сироп зі збитими вершками і вилити у форму з Брауні. Поставити в холодильник.

6. Вершки 10% нагріти, шоколад 80 г розтопити, змішати і полити зверху на торт. Дати торту постояти не менше 8 годин у холодильнику.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин