загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

День спонтанної доброти: вінничани збиратимуть солодощі для стареньких

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінничан запрошують разом відзначити День спонтанного прояву доброти та влаштувати свято для людей похилого віку, які перебувають у будинку-інтернаті геріатричного профілю. 

Ініціювали такий благодійний захід ГО «Вінницька європейська стратегія» спільно із ОКП «Вінницякіно». У п’ятницю, 17 лютого, вони відвідають будинок для людей похилого віку, щоб передати його мешканцям теплий одяг та смаколики.

  • Ідея такого заходу виникла в рамках відзначення Дня спонтанної доброти. Ми вирішили допомогти саме мешканцям будинку пристарілих, адже їм найменше допомагають і дуже часто про них забувають, – розповідає активіст ГО «Вінницька європейська стратегія» Павло Власюк.

«Вінницякіно» працює над організацією концертної програми та різноманітних конкурсів, а активісти «Вінницької європейської стратегії» організовують збір смаколиків від небайдужих вінничан. Наразі є потреба у печиві, цукерках, апельсинах, бананах, мандаринах та соках.

  •  Раніше на площі Небесної Сотні збирали теплі речі для будинку престарілих, поряд із волонтерами, які збирали допомогу в АТО. Збір теплих речей ініціювали саме «Вінницякіно», а ми вже до них приєдналися і вирішили допомогти зі своєї сторони. Хочемо організувати невеличкий «солодкий стіл», щоб мешканці будинку для людей похилого віку розуміли, що про них не забувають, – продовжує Павло Власюк

Фрукти та солодощі збирають за адресою: вул. 600-річчя 80, приміщення ГО «Вінницька європейська стратегія». Ті, хто має бажання відвідати будинок-інтернат геріатричного профілю з активістами або допомогти в організації концертного вечора може звертатись до одного з організаторів заходу Павла Власюка за телефоном: (063) 753 20 34.

 

Джерело:
До списку новин