загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розмір пенсії повинен відповідати соціальним внескам у період працездатності, – Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики пропонує встановити простий, на його думку, принцип нарахування пенсії: гроші мають відкладуватися на пенсію ще тоді, коли людина працездатна. І скільки, власне, грошей буде внесено у пенсійний фонд, стільки конкретний індивід і буде отримувати на пенсії. 

Рева зазначає, що сума виплачена людині на пенсії має бути рівна сумі, яку людина заплатить за 30 (для жінок) або 35 років (для чоловіків) свого страхового стажу, інформує еizvestia.com.

Міністр крім того зазначив, що пенсія має безпосередньо залежати від соціальних внесків людини: чим більше людина платить зараз, тим більше отримає потім.

Крім цього, Рева “поділив” пенсіонерів на чотири категорії.

Перша – пенсії за віком. Їх при згаданих умовах буде платити Пенсійний фонд.

Другий вид пенсій – по інвалідності. Їх буде виплачувати Фонд соціального страхування, який почне працювати вже з квітня цього року.

Фонд соціального страхування буде фінансувати і пенсії у зв’язку з втратою годувальника.

У четвертій категорії пенсій – за вислугою років – залишаться лише військовослужбовці. Вислуга буде фіксованою – 25 років. Однак єдиний соціальний внесок з їх зарплат буде сплачуватися в подвійному розмірі. За задумом, до 60 років пенсію військовослужбовці отримуватимуть з держбюджету, а після 60 – з Пенсійного фонду

 

Джерело:
До списку новин