загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін розраховує до 2024 року зробити Пенсійний фонд бездефіцитним

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр зазначив, що 140 мільярдів гривень дефіциту Пенсійного фонду - це виклик, але в уряді знають, як його подолати.

Кабінет міністрів України в рамках проведення пенсійної реформи розраховує значно скоротити дефіцит бюджету Пенсійного фонду, а до 2024 року вийти на повністю бездефіцитний бюджет. Про це журналістам сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Моє завдання на поточний рік - з одного боку, розвивати економіку і зробити все, щоб економіка була сильною і люди це відчули, з іншого - провести реформу, яка зробить пенсійну систему справедливою. Ми в найближчі місяці представимо наш підхід, будемо просити підтримки громадян і парламенту, щоб дати можливість українцям отримувати високі пенсії, - сказав голова уряду. - Нам треба подолати дефіцит Пенсійного фонду, який зараз становить близько 140 мільярдів гривень. Це виклик, але я розумію, як його подолати. При правильному підході ми зможемо до 2024 року вийти на бездефіцитний бюджет Пенсійного фонду. Ми запропонуємо рішення, і будемо просити його підтримки. Від цього рішення виграють громадяни".

Раніше Гройсман підкреслив, що запропоновані урядом параметри пенсійної реформи не стосуються підвищення пенсійного віку. Більш того, в числі зобов'язань, які бере на себе Україна в рамках співробітництва з основним кредитором країни - Міжнародним валютним фондом, немає згадок про підвищення пенсійного віку.

 

Джерело:
До списку новин