загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Притча про мрію, або Історія неймовірного успіху

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Історія успіху або притча про те, як важливі в житті мрії. Ця історія - справжнє натхнення для мрій та їх здійснень. narodua.com

Коли Гільберту Каплану було 25 років, він відкрив свій перший журнал. Він був людиною дуже наполегливою і цілеспрямованою, віддавався роботі повністю. Тому не дивно, що за п'ятнадцять років роботи його журнал став одним з провідних видань і виходив величезним накладом. Але для того, щоб досягти такого успіху, Каплану доводилося працювати цілу добу.

Аж раптом у віці 40 років Гільберт Каплан продає свій успішний бізнес.

Що ж сталося?

Вся справа в тому, що одного разу він почув Другу симфонію Малера. Музика просто захопила його!

Мелодія торкнула його душу. Здавалося, в ньому прокинулися почуття, які до цього дуже довго спали, і він навіть не здогадувався про їхнє існування.

Крім того, він вирішив, що Друга симфонія Малера повинна бути зіграна трохи по-іншому. Йому здавалося, що цей твір насправді ще дивовижніший! Те, що він чув, на його думку, було не гідним імені великого Малера.

Тому Гільберт Каплан продав своє підприємство і вирішив стати диригентом. Всі експерти були впевнені, що це дурна ідея. У такому віці розпочати кар'єру диригента без будь-яких знань і навичок неможливо. Знайомі просто сміялися над безглуздою витівкою Каплана і називали це дивацтвом. Адже до цього Каплан ніколи не диригував, не грав ні на якому музичному інструменті, не знав жодної ноти.

Але недивлячись ні на що, Каплан не втратив жаги. Навпаки, його мета стала ще більш цікавою і жаданою. Йому хотілося довести всім, що він зможе стати диригентом. Він підняв для себе планку ще вище: він вирішив, що зіграє Малера так, як ніхто ще не грав цей твір до нього.

І він став багато працював. Він навчався у кращих диригентів світу, він постійно працював над своєю мрією. І вже через два роки вона здійснилася!

У 1996 році Гільберт Каплан зіграв найуспішніший класичний альбом в Сполучених Штатах. У тому ж році він, як відомий диригент, відкрив фестиваль в Зальцбурзі.

Якщо у людини є мрія, це вже велика частина справи, тому що мрія - це величезний магніт, який притягує до себе всі обставини, необхідні для її здійснення.

 

Джерело:
До списку новин