загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відомий канадський піаніст українського походження відкриє школу в Житомирі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всесвітньо відомий канадський музикант українського походження Любомир Мельник планує заснувати сучасний освітній центр в Україні, а саме – в місті Житомир, де навчатиме грі на піаніно. vidia.org

«Йому хочеться передати свій талант тим, хто розмовляє з ним однією мовою. І не лише державною, а тією, що несе в собі дух народу, спадщину предків. За його словами, лише українець міг створити такий стиль», – сказав Cultprostir Владислав Малиновський, який організовував концерт Любомира Мельника в Україні восени 2016-го.

Школа Мельника розташується у старій котельні. На платформі Indiegogo запустили краудфандингову кампанію, щоб зібрати гроші для перетворення цього приміщення на інноваційний мистецький центр із хорошою звукоізоляцією. Стати учнем школи Любомира Мельника зможе кожен охочий незалежно від віку. Також у центрі проводитимуть заняття з образотворчого мистецтва для дітей та молоді.

Вибір міста для відкриття школи не випадковий «У Житомирі цьому сприяють органи місцевого самоврядування, зокрема правління культури, освіти, а також міська адміністрація в особах мера і його заступника», – говорить Владислав Малиновський.

ВІДЕО, ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

 

Джерело:
До списку новин