загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міністр Рева пропонує дітям купувати стаж своїм батькам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики пропонує українцям, які займаються бізнесом, докуповувати стаж своїм батькам.

Повідомляє портал «АНТИКОР» з посиланням на ЗМІ.

«Є підприємці, у яких батьки вже майже пенсіонери, але їм стажу не вистачає. Можуть за них заплатити? Чому б і ні. Нам потрібно залучити фінансовий ресурс на чесній основі», – заявив виданню «Realist» міністр соцполітики Андрій Рева.

За його словами, купівля стажу допускається українським законодавством, але не використовується.

«З тієї простої причини, що все одно всім дають пенсію. А якщо не будуть давати, то людина заплатить, якщо захоче», – вважає Рева. Також він переконаний, що докуповувати стаж потрібно за кожен відсутній рік, коли не здійснювалися відрахування до Пенсійного фонду.

«Ви робите, фактично, страховий внесок і в 60 років виходите на пенсію. Ви можете померти через рік, а можете – через 20 років. Але ми гарантуємо виплату пенсії. Тільки за умови, якщо ви компенсуєте за ті роки, коли не платили», – зазначив він.

 

Джерело:
До списку новин