загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Холодноярське диво: на Черкащині розквіт підсніжник складчастий (фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Чигиринщині в Холодному Яру розквіт підсніжник складчастий. Ця квітка потребує охорони та занесена до Червоної книги України. Нині його пильнують  від браконьєрів “ековартові”: студенти-екологи ЧНУ та активісти Національного корпусу. ck.ridna.ua

Загалом в Україні підсніжник складчастий поширений у горах в Криму від Балаклави до Коктебелю. За його межами – лише у Холодному Яру на Черкащині. Еколог Ольга Галушка стверджує, що це  – єдина у світі рівнинна популяція підсніжника складчастого. Є кілька версій появи цих квітів у Холодному Яру: реліктова (з прадавніх часів, коли ліси Подніпров’я та Криму були однією екосистемою) та адвентивна (завезення з ареалу поширення).

Світлинами мальовничих схилів з густим килимом підсніжників, які називають “перлинами Холодного Яру” у соцмережі поділився черкаський нардеп Олег Петренко.

Джерело:
До списку новин