загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міліцейські пенсіонери на Волині вимагають відновити пільги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ветерани органів внутрішніх справ Волині вимагають перерахунку пенсій і відновлення пільг. 

Про це повідомляє ВРД НСТКУ

За їхніми словами, Міністерство внутрішніх справ не надало в листопаді 2015-го до Пенсійного Фонду повідомлення про перерахунок пенсійних виплат. Свою позицію ветерани МВС і члени Громадського руху пенсіонерів силових відомств України висловили на загальних зборах, а також виклали у резолюції.

Пенсіонери МВС вимагають перерахувати їм пенсії та відновити пільги. Вони стверджують, що вже минуло більше півроку, як це мало статися. Пенсіонер МВС Ігор Александрук каже: «Ми добилися, що міністерство нарешті надіслало підстави для перерахунку пенсій, але тепер уже Пенсійний фонд гальмує».

«СБУ перерахували пенсії, прокуратурі перерахували, судам перераховано. Ми залишилися в стороні. Далі – повне ігнорування йде», - обурюється голова волинського осередку ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України» Інна Головачук.

В обласному управлінні Пенсійного фонду від свого центрального керівництва поки ніякої інформації щодо перерахунку пенсій не отримали.

Начальник ГУ ПФУ в області Леся Дацюк каже: «Пенсійний фонд повідомляє про це головні управління Пенсійного фонду в областях, про ці підстави. Ми надаємо списки по цих уповноважених структурних підрозділах. Наприклад, у цій ситуації – ГУНП в області. Вони готують довідки по кожній людині про грошове забезпечення і подають ці довідки нам. А на підставі цих довідок ми проводимо перерахунок пенсій. Ми такого повідомлення від Пенсійного фонду на сьогодні не отримали»

Тим часом волинські пенсіонери МВС подали позов до суду і прийшли на мітинг до ГУНП в області із вимогою відставки Арсена Авакова та перевірки фінансової діяльності управління. 

https://www.youtube.com/watch?v=2IIoOqbH48s

Джерело:
До списку новин