загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 способів використання березового соку для краси шкіри та волосся

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Березовий сік омолоджує і тонізує, очищує та насичує поживними речовинами, робить шкіру гладкою й оксамитовою, позбавляє від вугрів і пігментних плям.

1. Косметичний лід

Уранці й увечері протирайте шкіру шиї та обличчя кубиками криги, замороженими зі свіжого березового соку.

2. Живильна маска

1 ст. ложку березового соку змішати з 1 чайною ложкою вершків, 1 чайною ложкою меду і 1 жовтком. Нанести на обличчя на 20 хвилин. Змити теплою водою, вмитися прохолодною.

3. Маска для зняття жирного блиску

1 ст. ложку березового соку змішати з 1 чайною ложкою картопляного крохмалю і з 1 ст. ложкою негустої сметани, добре розмішати і нанести на шкіру обличчя на 15 хвилин, змити водою кімнатної температури.

4. Маска для освітлення шкіри

1 ст. ложку березового соку змішати з 2 ст. ложками натертого на тертці огірка і 1 чайною ложкою меду. Нанести на обличчя на 15 хвилин. Змити прохолодною водою.

5. Вітамінна маска

1 ст. ложку березового соку змішати з 2 ст. ложками м'якого сиру, добре розмішати і нанести на обличчя на 20 хвилин. Змити водою кімнатної температури.

6. Маска для омолодження 

2 ст. ложки березового соку змішати з 1 чайною ложкою оливкової олії і 2 ст. ложками злегка теплого картопляного пюре , відразу нанести на обличчя на 15-20 хвилин. Змити ватним тампоном, змоченим у теплій воді. Вмитися прохолодною водою або мінеральною без газу.

7. Лосьйон із соку берези для сухої шкіри

200 грамів березового соку скип"ятітьй одразу відставте. Після цього додайте туди півложки рідкого меду і дочекайтеся, поки він розчиниться. Таким  лосьйоном протирайте обличчя і шию тричі на день.

8. Настоянка для зміцнення волосся

Склянку соку берези, півложки меду і ¼ ложки кухонної солі розмішайте і дайте солі розчинитися. Додайте півсклянки горілки розмішайте знову. Поставте банку в темне місце на 10 днів. Перед миттям голови настоянку втирайте в корені волосся і тримайте кілька годин. Потрібні 10 процедур.

9. Поживна маска для волосся

На одну частину реп’яхової олії візьміть три частини березового соку. Перемішайте і нанесіть на волосся. Голову укутайте плівкою і шарфом. Через 20 хвилин помийте голову з шампунем.

10. Зміцнювальна маска для волосся

Візьміть по одній столовій ложці соку берези і соку алое, розмішайте і додайте жовток, півложки часникового соку і ложку меду. Втирайте маску в коріння волосся, після цього укутайте голову плівкою і теплим шарфом. Маску слід тримати години дві-три, після чого змити і прополоскати волосся настоєм березового листа або кропиви.

 

Джерело:
До списку новин