загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спростовано міф про невиліковність діабету — від нього можна позбутися!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Діабет другого типу можна повністю вилікувати за 4 місяці, стверджують вчені.

Перебіг діабету можна повернути назад всього за 4 місяці за рахунок комбінації з ліків, фізичних навантажень і правильного харчування. Такого висновку дійшли вчені з Університету Макмастера в Канаді.

Традиційно діабет вважають невиліковною хворобою, але вчені довели, що це міф. Вони кажуть, що діабет є оборотним станом. Домогтися істотного прогресу можна всього за 4 місяці за рахунок інтенсивного лікування.

У ході клінічних досліджень комбінація з ліків, інсуліну, дієти і фізичних навантажень дозволила 40% пацієнтам з діабетом другого типу перейти в стан ремісії. А це суттєво відрізняється від стабілізації стану, при якому людина просто управляє рівнем цукру в крові.

У майбутньому подібний підхід в лікуванні діабету дозволить не просто брати хворобу під контроль, а домагатися стійкого одужання, щоб згодом просто ретельніше спостерігати за здоров'ям пацієнтів, запобігаючи рецидиви. Це дасть пацієнтам можливість істотно підвищити якість життя, їх підшлункова залоза зможе відпочити, а рівень жиру в організмі знизиться, що призведе до більш стабільного вироблення інсуліну.

Діабетикам і раніше радили комбінувати ліки з фізичними навантаженнями і дієтою. Вчені вирішили перевірити інші методи на 83 добровольцях, яких розділили на три групи. У двох групах проводили персональні тренування, знизивши кількість їжі до 750 калорій в день. Половина учасників цих груп дотримувалася цих змін 8 тижнів, друга половина - 4 місяці. Третя група була контрольною, і в ній лікування діабету залишалося стандартним. По завершенні періоду експерименту всі його учасники відмовилися від лікування діабету.

Через три місяці 11 з 27 добровольців, які пройшли через 4-місячний курс, вступили в ремісію. У групі з 8 тижнями навантажень це вийшло лише у 6 з 28 осіб, а в контрольній групі - у 4 з 28.

 

Джерело:
До списку новин