загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вплив кольору на здоров’я!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ще в Давньому Римі існувала практика зцілення хворих водою, налитою в ємність, на дні якої лежали різнокольорові дорогоцінні камені. У храмах Давнього Єгипту існували особливі лікувальні кімнати, в яких сонячні промені певним чином заломлюється, фарбуючи стіни у всі кольори спектру.

Насамперед кольоротерапія використовується для позбавлення пацієнтів від депресії та стресу. Сьогодні ми розповімо вам про те, як впливають різні кольори на психологічний стан людини.

Червоний — стимулює нервові центри, підвищуючи активність. Цей колір протипоказаний при невритах, гіпертонії і зайво лабільній психіці.

Помаранчевий — підвищує настрій, розвиває наполегливість і цілеспрямованість. Психологи рекомендують цей колір для оформлення ігрових дитячих куточків.

Жовтий — колір, який активно використовується для профілактики депресій.

Блакитний — колір зі стійким заспокійливим ефектом. Він має властивість «гасити» емоції, допомагає зосередитися.

Зелений — знижує артеріальний тиск, знімає судинні спазми.

Синій — знижує робочу активність, тиск і температуру, володіє серйозним ефектом снодійного.

Фіолетовий — найбільш «гальмуючий» колір. Він провокує не просто заспокоєння, а відчуття втоми і слабкості, а тому використовувати його слід якомога менше.

 

Джерело:
До списку новин