загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Mercedes 79-літнього діда їздить на дровах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Житель Чернігівщини Микола Наумчик оснастив старий Mercedes газогенератором.

Микола Наумчик з Крюковки Чернігівської області – власник унікального Mercedes-Benz. Свій седан він оснастив газогенератором і тепер як пальне використовує дрова.

Микола Наумчик розповідає, що машину Mercedes Benz 123 випуску 1970-х років знайшов у кропиві в Чернігові. Автомобіль потребував капітального ремонту. Тоді у пенсіонера і народилася ідея перевести Мерседес на дрова, щоб його експлуатація стала економічно вигідною. У багажнику авто з’явився газогенератор, що використовує як пальне сухі обрізки дров. Виробленим газом він живить стандартний шестициліндровий двигун Mercedes.

Мерседес здатен розвивати швидкість до 80 км/год. Три кілограми дров замінюють літр бензину. Запасу дров у топці газогенератора вистачає на 50-60 км пробігу, потім його треба поповнювати. Дрова можна возити в багажнику. Найкраще використовувати дрова твердих порід – клен, березу, акацію, дуб, граб, шовковицю. А ось ялинові дрова не варто брати – вони розсипаються, дають слабке вугілля, газ погано проходить. Найголовніше – щоб дрова були сухими та дрібними. Микола Наумчик заправляє свій транспорт кубиками розміром із картоплину. Бензин потрібен лише щоб завестися, але в мізерній кількості – близько 150 грам.

Микола Наумчик експлуатує авто на дровах вже два роки. Мерседес надійний і безпечний, у власника нарікань на його роботу немає.

https://www.youtube.com/watch?v=K2wqIg1lYgE

 

Джерело:
До списку новин