загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гриневич оголосила війну репетиторству вчителів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У школах долатимуть таке явище, як репетиторство, коли вчителі свідомо не надають на уроках весь необхідний матеріал, таким чином стимулюючи додаткові заняття.

Про це на прес-конференції 27 березня сказала міністр освіти та науки Лілія Гриневич, повідомляє Укрінформ.

"Ми працюємо і з батьківським організаціями, щоб це вчасно виявляти. Ми розуміємо, що тут потрібно працювати над підвищенням соціального статусу вчителя. І те, що ми просунули в цьому році по єдиній тарифній сітці, підняли на два тарифні розряди соціальний статус вчителя, а також загальне підняття заробітної плати вчителів на 50%, – це є той крок назустріч учителеві", – сказала Гриневич.

Також щоб запобігти неналежному використанню коштів, які виділяються навчальним закладам, а також зловживанню батьківськими внесками у законі "Про освіту" закладено норму, згідно з якою заклади мусять оприлюднювати інформацію про свої видатки.

"У проекті закону про освіту, який ухвалений у першому читанні, ми записали обов'язкову норму для кожного навчального закладу України публікувати на своїх інтернет-сторінках чіткий звіт про їхні доходи як з бюджетних джерел, так і від батьків, і їхні видатки, і тому все стане прозорим і зрозумілим, і батьки зможуть контролювати і розуміти, скільки грошей цей навчальний заклад і на що саме отримав з бюджетів - як державного, так і місцевого рівня", – сказала Гриневич.

 

Джерело:
До списку новин