загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Школа „майбутнього пенсіонера” від Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У вересні 2016 року Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року.

Основним пріоритетом є удосконалення якості обслуговування громадян, а саме створення таких умов, аби люди отримували якісні пенсійні послуги в максимально короткий час.

Для покращення поінформованості осіб передпенсійного віку, працюючих осіб, інших верств населення щодо державної політики у сфері пенсійного забезпечення, роз’яснення чинників, які впливають на розмір пенсії у Чигиринському об’єднаному управлінні започатковано „Школу майбутнього пенсіонера”.

Завданням „Школи майбутнього пенсіонера” є  формування у громадян відповідального ставлення до пенсійного майбутнього, сприяння в оформленні документів, необхідних для призначення пенсії, скорочення термінів призначення пенсії.

На занятті спеціалісти сектору обслуговування громадян нададуть практичну допомогу, провівши правову оцінку документів, які стануть базою для нарахування пенсії, нададуть практичну допомогу у витребуванні необхідних документів, проведуть перевірку достовірності наданої інформації, сформують підготовчу пенсійну справу, проінформують про дату та результати звернення, проінформують про право на добровільну участь у системі загальнообов’язкового пенсійного страхування та про можливість отримання послуг дистанційно.

Тож, запрошуємо прийняти участь у наших імпровізованих „заняттях” всіх бажаючих, а особливо тих, у кого пенсійний вік настане у 2017 році.

Детальну інформацію про заняття можна отримати за тел. 2 68 58.

Завідувач сектору обслуговування

громадян                                                                                      М.В. Січова

 

Джерело:
До списку новин