загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цілющі рецепти з мольфарської скарбниці Михайла Нечая

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До знайомства з Михайлом Нечаєм я мала кілька менш значущих зустрічей з українськими цілителями, а потім доля звела з цим знаменитим карпатським мольфаром. Ця зустріч була для мене, як для цілителя, надзвичайно важливою, оскільки саме Нечай навчив працювати з кристалами, передав мені багато замовлянь та унікальних рецептів.zid.com.ua

ОСВЯЧЕНА ВОДА, МІНЕРАЛИ, ТРАВИ ТА ... ДРИМБА - ДЖЕРЕЛА ЗДОРОВ’Я

Мольфарами у Карпатах називають місцевих шаманів - цілителів, ясновидців і магів, які відають таємниці землі, води, вогню й лісу. Гуцули споконвіку шанують цих дивовижних людей, вважають їх земними богами, ставляться до них з острахом та повагою, а у важкі часи звертаються до них по допомогу.

Мольфари вміють приборкувати стихії: розганяти грозові хмари, відводити град, тому їх називають «громовиками». Вони - чудові цілителі. Для лікування використовують замовляння, освячену воду, мінерали, трави, які збирають власноруч у певні дні та години, й зілля. Ще один дієвий метод лікування у мольфарів - гра на старовинному гуцульському інструменті дримбі.

Цікаво, що мольфари не криються від людей. Лише деякі живуть відлюдниками: йдуть у гори й там використовують відомі їм магічні практики в особистих цілях і займаються самопізнанням. Здебільшого ж мольфари живуть серед людей, мають сім’ї, господарство й надають реальну допомогу людям.

Проте щороку ранньої весни мольфар виконує стародавній обряд «набуття сили». Він знаходить у горах печеру. Там, позбавивши себе їжі й води та поринувши в глибоку медитацію, мольфар перебуває дванадцять днів. Робить він це задля того, щоб очиститися від усього негативного, що могло пристати до нього протягом року під час зцілення стражденних, і відновлює свої духовні сили.

Нечай усе життя мешкав у глухому місці Карпат, однак познайомилася я з ним у Києві - сюди він привіз бригаду дримбарів. Дримба - це маленький інструмент, його закладають у рот, за губу. У дримби є металевий відросток у вигляді волоска, який видає звук, що нагадує поєднання букв «дрим», звідси й пішла назва. Дримба також створює вібрацію. Залежно від людини, що грає на дримбі, звук і вібрація можуть бути різними, різної сили; можливо, від них іде цілюща енергія. Адже вібрація дримб, як і молитов, впливає на людину й на мікроелементи, що є в її організмі.

Дід Нечай вважав, що все, що нас оточує: колір, світло, кристал, мова людини, а особливо молитва, - є вібрацією.

ТАЇНСТВО ПОСВЯТИ

Михайло Нечай жив у Західній Україні, в Івано-Франківській області, у Верховинському районі. Дорога до його хати протоптана в лісі цілий рік. Він - нащадок українського героя, козака-характерника, брацлавського полковника Данила Нечая. До речі, мій прадід Григорій Чушенко теж був характерником. Ці українські чи то маги, чи то зцілителі - дивовижні люди, які вміють збирати, концентрувати сили природи, енергію Космосу, якщо хочете.

Під час цієї поїздки я відбула повний обряд посвячення та передавання сили. Це незабутньо! Мольфар Нечай читав спеціальні, відомі лише йому молитви, окропив мою голову заговореною водою, здійснював багато таємних магічних дій. При цьому він використовував енергію чотирьох стихій - води, повітря, вогню та мінералів.

У мене зберігається багато рецептів Михайла Нечая, я користуюся однією з його довгих молитов на замовляння води. Коли Нечай заговорював воду, він тримав у руках кристал, а сам при цьому був схожий на тибетського ламу, володів дивовижною енергетикою. Ми проводили свій домашній експеримент. Я ставила воду, заміряла її енергетику за допомогою рамки, потім Нечай її заговорював - і показання рамки ставали іншими, тобто вода міняла свої властивості. Він розповідав, як цю воду пити, як знімати наслання.

Він «робив» своїм пацієнтам «на удачу», обпалював спеціальні ключики від «замка щастя». Нечай не лікував у прямому сенсі цього слова, його більше турбували духовні, душевні проблеми. До нього їздили мої знайомі жінки з фіброміомами, екземою, він очищав людину, уражені місця, давав свої трави й настоянки.

ЛІК ВІД РІЗНИХ ХВОРОБ

У горах Івано-Франківщини взагалі багато цілителів, я познайомилася з чотирма, але рецепти Нечая — геніальні за своєю простотою й доступністю, а головне — дієві.

Рецепти від грипу та його наслідків. Якщо після грипу чи іншого застудного, інфекційного захворювання загострився гайморит, Михайло Нечай промиває ніс за допомогою інгаляцій. З ялиці та смереки він збирає смолу - живицю, проварює її в окропі, потім додає у відвар сіль. Якщо подихати такими випарами, дуже добре прочищаються носові ходи.

Жителям міста складно знайти живицю в екологічно чистому місці, її можна замінити купленою в аптеці смерековою олією. Столова ложка солі, 10 крапель ялицевої олії на 200 мл води. Дихати над випарами, накрившись з головою теплою ковдрою, чи скористатися інгалятором.

Алергію він лікував білим і жовтим підмаренником, збираючи його тільки на Повню. Прописував таку пропорцію: 1 ч. л. трави на 0,5 склянки окропу. Пити по 20 мл тричі на день. Також у відварі підмареннику рекомендував купатися тим, хто має проблеми зі шкірою.

Усілякі серцеві захворювання, постінфарктний стан Нечай лікував таким складним збором: корінь валеріани, кропива, польовий хвощ, чебрець, рута жовта, рута червона, корінь дягеля - всі компоненти взяти у рівних частинах. Столову ложку суміші запарити склянкою окропу, витримати кілька хвилин, пити не менше двох місяців.

Від різних вугрових висипань у народній медицині використовують парило. До нього додаються: чистотіл і очанка, іван-чай. Дві частини парила, по 1 частині чистотілу та інших трав. Запарювати й пити, як чай. У відварі також можна купатися, а сухим порошком трав посипати уражені місця.

Багато жінок приїздили до Михайла Нечай із захворюваннями репродуктивних органів, зокрема, з діагнозом «фіброміома». Він допомагав такими засобами (лікування починати обовязково, коли спадний Місяць):

О 6-й ранку пацієнтка має випити всю виділену урину. О 7-й випити 10 крапель гасу, можна накапати на чайну ложку цукру.

О 8-й випити столову ложку настоянки мар’їного кореня (інша назва — півонія незвичайна).

Ще через годину слід випити відвар таких трав: тирлич, калган, арніка, ракові шийки (гірчак зміїний), листя брусниці, листя малини, ліщина; усі компоненти в рівних кількостях перемішати, запарити, як чай.

О 12-й випити склянку соку картоплі. У проміжках між прийомами питва можна поїсти. Не рекомендується їжа, що містить крохмаль, тобто картопля та деякі інші страви, ліпше поїсти овочі та фрукти.

О 17-й годині запарити 5 великих квіток чорнобривців в 0,5 л води. Відвар слід випити за кілька прийомів того ж вечора.

На ніч знову прийняти або 15 крапель настоянки чистотілу, або гас, або щось за приписом цілителя.

Двотижневий оздоровчий курс зазвичай дає відчутні результати, однак разом з цим потрібно проводити інші очисні й духовні процедури.

Олена СВІТКО

Джерело:
До списку новин