загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цілющий весняний заряд здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бруньки рослин містять ефірні олії, вітаміни, салонін, кислоти, цукор, крохмаль, смолисті і дубильні речовини. З них готують відвари, настої, настоянки, салати, напої, варять варення, заварюють як чай, а деякі бруньки навіть маринують. zdorovia.com.ua

Липа

Подрібнені свіжі бруньки липи застосовують зовнішньо як болезаспокійливий, протизапальний засіб при опіках, фурункулах, наривах.


Липові бруньки маринують і готують з них салат: 100 грам бруньок, 1 яйце, третину склянки сметани. Кожну бруньку розрізають навпіл і заправляють салат соусом, приготованим з сметани, яблучного оцту, гірчиці і подрібненого вареного яйця. Салат посипають селерою, петрушкою і кропом.

Осика

Мазь при опіках і геморої: 1 ст. ложку висушених і розтертих в порошок бруньок просівають через дрібне сито і змішують з 100 грамами соняшникової олії.

Червона і чорна смородина

Мають сечогінний і жовчогінний ефект, виводять надлишки солей, нормалізують кишкову флору: 1 ч. ложка бруньок на склянку окропу, настоювати 20 хв. Пити по 1 склянці 2-3 рази на день.

Береза

Півпляшки бруньок залити горілкою, настояти місяць, періодично струшуючи. Приймати по 1 ст. ложці 3 рази у день до їжі при болях у суглобах, застуді, як жовчогінний і сечогінний засіб. Цією ж настоянкою рекомендується користуватися для зменшення втоми ніг, при болях у суглобах, екземі, полоскати рот при зубному болю.

Бруньки збирають навесні, коли вони вже набрякли, але ще не розпустилися.

Джерело:
До списку новин