загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Наші поради: як стати гарною невісткою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Свекруха в уявленні багатьох жорстока, владна жінка, яка не хоче відпускати синочка від своєї спідниці, в кожній новій його пасії вона вбачає загрозу для себе, а невістка стає для неї просто ворогом №1.

Чи справді все так погано? Подумайте, адже ця жінка виростила свого сина таким, яким ви його полюбили. Якщо ви постараєтеся віддалити чоловіка від його матері, повірте, нічого хорошого з цього не вийде. Ви просто втратите його. Тому дуже важливо побудувати зі свекрухою добрі і дружні стосунки, навчити дітей поважати бабусь і дідусів. Від вас це не вимагатиме якихось нелюдських зусиль. Просто потрібно знати, в якому напрямку рухатися.

Нижче описані 5 кроків, які потрібно зробити, щоб налагодити стосунки зі свекрухою.

1 крок. Поважайте її

Свекруха має значно більший життєвий досвід, ніж ви. Можливо, ви не у всьому з нею згодні, важливо показати їй, що її точка зору заслуговує на повагу. У будь-якому випадку вона буде впливати на вашу сім’ю (через свого сина). У ваших інтересах, щоб вона виражала свою думку відкрито, а не намагалася впровадити її манівцями.

2 крок. Повірте, що вона дійсно може бути корисною

Якщо ви звернетеся до свекрухи з проханням про допомогу, вона обов’язково вам допоможе, причому безкорисливо. Тут є два плюси: по-перше, ви отримаєте безкоштовну допомогу, а, по-друге, дасте свекрусі відчути себе потрібною.

3 крок. Частіше спілкуйтеся

Дуже часто матері скаржаться, що вони відчувають себе покинутими. Подумайте про це. Напевно, ви регулярно телефонуєте своїй матері, але як часто ви спілкуєтеся зі свекрухою? Якщо ви хочете, щоб ваші стосунки зі свекрухою стали більш близькими, не забувайте іноді подзвонювати їй. Розповідайте про події, що відбуваються у вашому житті, нехай вона відчує себе частиною вашої родини (тільки не захоплюйтеся, сама особиста інформація повинна залишитися при вас).

4 крок. Зробіть так, щоб вона пишалася вами

Щоб добре до вас ставитися, свекруха повинна бачити в вас приємну людину. Жодній матері не сподобається, якщо дружина її сина буде курити, зловживати міцними напоями, бути нечемною і т.п. Не відмахуйтеся від цієї поради зі словами, що свекруха прискіпується до вас по дрібницях. Задумайтеся про те, що дійсно може засмучувати її в вас і постарайтеся це виправити.

5 крок. Піклуйтеся про свого чоловіка

Так, так! Не треба дивуватися. Будь-яка мати бажає щастя своїй дитині. Тому, якщо свекруха бачить, що ви ставитеся до чоловіка з любов’ю, повагою і турботою, намагаєтеся допомагати йому у всьому, забезпечуєте затишок у домі, їй буде набагато спокійніше. Вона буде ставитися до вас більш доброзичливо, знаючи, що ви цінуєте її сина.

Зрозумійте: не можна просто відмахнутися від проблем у відносинах зі свекрухою. Це негативно позначиться на вашому подружньому житті. Прикладіть невелике зусилля, постарайтеся зрозуміти і прийняти жінку, яка дала життя вашій коханій людині.

 

Джерело:
До списку новин