загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

100-річному американцю дали попрацювати в день народження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

100-річного американця, який занудьгував на пенсії, приголомшили подарунком на день народження.

У США колишній роботодавець дозволив 100-річному Біллу Хансену (Bill Hansen), який занудьгував на пенсії, на один день зайняти колишню посаду, на якій чоловік пропрацював понад 30 років.

Про дивний день народження американця розповідає Heraldnet.

Всього три роки тому Білл Хансен, який проживає в Нью-Джерсі, пішов із компанії, яка спеціалізується на прокладанні труб, встановленні систем обігріву та кондиціонуванні. Однак всі ці роки пенсіонер-довгожитель не знаходить собі місця через те, що змушений сидіти без діла.

Як зазначає джерело, Хансен 32 роки координував отримання будівельних дозволів. Поповнивши ряди пенсіонерів, чоловік мріяв знову побачити своє робоче місце.

У день свого 100-річчя Хансен отримав від глави компанії особистий подарунок, він якого був у захваті. Довгожителя запросили на один день зайняти колишнє робоче місце, на якому на нього чекав цілий список завдань, складених директором.

"У мене ніколи не було роботи, на яку не хотілося йти вранці", - поділився своїм захопленням пенсіонер.

"Ми любимо тебе, Білл. Нам буде не вистачати тебе"

Колишні колеги зустрічали ювіляра з тортом та привітаннями. А за свій робочий день Хансен отримав символічну зарплату - 1 долар.

 

 

Джерело:
До списку новин