загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна єдина серед європейських країн потрапила в антирейтинг щастя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з дослідженням World Happiness за підсумками 2016 року Україна ввійшла в трійку "найбільш нещасних" країн у світі. Про це йдеться в повідомленні американського центру вивчення громадської думки Інституту Геллапа.

"В той час, як три найщасливіші країни розташовані в північній Європі - Норвегії, Данії та Ісландії, Всесвітнє опитування Gallup вважає, що три країни з найвищими "стражданнями" у світі в 2016 році охопили три континенти", - йдеться в повідомленні.

При тому, в Україні дослідники нарахували 41% населення, який можна назвати нещасливим, у Південному Судані - 47%, на Гаїті - 43%.

Наголошується, що "успішними" за класифікацією інституту Геллапа вважаються люди, які оцінюють своє життя на цей момент і протягом найближчих п'яти років у 7 (і вище) або 8 (і вище) балів за шкалою від 0 до 10, де 0 - найгірше можливе життя, а 10 - найкраще можливе життя. Люди вважаються "нещасними", якщо оцінюють своє життя зараз і в майбутньому в 4 бали або нижче.

Україна - єдина європейська країна, що перебуває в нижній частині рейтингу світового щастя в цьому році, - і 41% населення, яке вважається таким, що страждає, є найвищим показником Gallup серед пострадянських держав. При тому 9% українців можна назвати такими, що процвітають.

"Конфлікт на сході України ще більше вплинув на без того низьке економічне зростання в країні. Переважна більшість українців (57%) вважають, що їх особистий життєвий рівень погіршується. Майже половина українців (46%) кажуть, що минулого року у них не вистачало грошей на продукти харчування для себе та своїх сімей. Це найвищий показник, що будь-коли зареєстрований для України і один з найвищих у всій Європі", - йдеться у звіті.

Як повідомляли Українські Новини, Україна опинилася на першому місці за рівнем корупції серед 41 країни Європи, Близького Сходу, Індії та Африки з розвиненими ринками і ринками, що розвиваються.

У рейтингу туристичної конкурентоспроможності, складеному експертами Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) за 2017 рік, Україна опинилася на 88-му місці з 136 країн.

 

 

Джерело:
До списку новин