загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева: Наступний крок - реформа пенсійного забезпечення для військовослужбовців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наступним кроком після прийняття пенсійної реформи буде проведення реформи пенсійного забезпечення для військовослужбовців.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі телеканалу NewsOne.

Рева також відзначив, що на сьогоднішній момент в Україні є таке поняття, як середній пенсійний вік. Для чоловіків він становить 60 років, а для жінок був підвищений у 2011 році також до 60 років і змінюватися найближчим часом не буде.

Міністр соцполітики заявив, що військовослужбовці, які перебувають на пенсії, отримують забезпечення за іншим законом. Однак цей закон недосконалий і застарілий, на сьогоднішній день пенсії колишніх військовослужбовців залишають бажати кращого.

"Тому, наступним кроком після проведення пенсійної реформи буде проведення реформи пенсійного забезпечення військовослужбовців. Пенсії повинні виходити за єдиним законом, але при цьому розділятися на два закони. По першому законопроекту повинно проводитися загальне пенсійне забезпечення громадян, а по другому - окреме забезпечення для військовослужбовців" - заявив міністр соцполітики.

Відео програми  "Велике інтерв'ю" з Оленою Кирик:

https://www.youtube.com/watch?v=fa24FqtuDTs

 

Джерело:
До списку новин