загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ВР схвалила призначення пенсії овдовілим подружжям чорнобильців незалежно від причини смерті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закон передбачає виділення додаткових 174 млн гривень на рік.

Верховна Рада встановила призначення пенсії дружинам/чоловікам учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції першої категорії, які втратили годувальника незалежно від зв'язку смерті їхнього подружжя з Чорнобильською катастрофою.

За прийняття в цілому законопроекту №5594 проголосували 262 депутати при мінімально необхідних 226, передають Українські Новини.

Відповідну зміну внесено у ст. 54 закону "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи".

Документом передбачається скасувати необхідність встановлювати причинний зв'язок смерті з Чорнобильською катастрофою виключно у разі набуття права дружинами/чоловіками померлих інвалідів з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (категорія 1), на отримання пенсії у зв'язку з втратою годувальника.

У пояснювальній записці зазначено, що 6 627 подружжя загиблих ліквідаторів отримають право на пенсії у зв'язку з втратою годувальника, на що буде потрібно додатково 174 млн гривень на рік.

Як повідомлялося раніше, 29 березня Кабінет Міністрів збільшив обсяг видатків на відшкодування лікування громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 3 до 6 млн гривень.

 

Джерело:
До списку новин