загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ООН хоче, аби Україна діяла як Асад

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що в ООН порівняли Україну та Сирію.

Так, зараз борг Пенсійного фонду перед пенсіонерами тимчасово окупованих територій Донбасу сягає 13,5 мільярда гривень. І саме через це, за словами Реви, Україну розкритикували в ООН. Так, мовляв, спецдоповідач ООН з питання про права ВПЛ Чалока Беяні вважає, що Україна має соромитися цього, адже навіть Асад платить пенсії на неконтрольованих територіях, а українці цього не роблять. 

Щоправда, пан Андрій досить їдко відреагував на такі звинувачення: "Ось коли ви мені розповісте, як Асад платить пенсії на території, контрольованій ІГІЛ, тоді ми з вами і поговоримо".

"Вони не їдуть до Москви і не питають, що тут діється. А на нас тиснути совісті вистачає", - додає Рева. 

За його словами, пенсії виплатять в будь-якому випадку, навіть якщо конфлікт затягнеться на кілька десятиліть.

- Тоді їх реструктуризують і виплачуватимуть частинами. Але вони будуть виплачені. Позбавити людину пенсії, якщо вона йому призначена, вже ніхто не зможе. Можуть перестати виплачувати з певних причин, - зазначив Рева.

 

Джерело:
До списку новин