загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні хочуть внести зміни до переліку неофіцерських військових звань

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України зареєстрував для розгляду у Верховній Раді законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо військових звань військовослужбовців". Проект закону №6372 зареєстрований у Раді 13 квітня.

"Прийняття Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо військових звань військовослужбовців” дасть змогу реалізувати запровадження нових військових звань сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, підвищити роль сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України в навчанні і вихованні підлеглого особового складу та в підготовці і виконанні ними завдань за призначенням", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту, передає 112.ua.

Зараз існують такі військові звання рядового, сержантського і старшинського складу: рядовий; старший солдат; молодший сержант; сержант; старший сержант; старшина; прапорщик; старший прапорщик.

Законопроектом пропонується цей ряд замінити на такий: солдат; старший солдат; сержант; старший сержант; головний сержант; штаб-сержант; майстер-сержант; старший майстер-сержант; головний майстер-сержант.

Офіцерські звання після прийняття законопроекту залишаться колишніми.

Також пропонується змінити і корабельні звання: мічмана замінити штаб-старшиною, старшого мічмана - майстер-старшиною і ввести нові звання - старший майстер-старшина і головний майстер-старшина.

 

Джерело:
До списку новин