загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева назвав максимальну на сьогодні пенсію в Україні: майже 60 тис. грн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Імена володарів такої пенсії міністр не назвав.

Міністр соціальної політики Андрій Рева розповів про максимальний розмір пенсії в Україні на сьогоднішній день, а також навів статистику по пенсіонерах та отримуваним ними пенсіям.

Максимальна пенсія, за словами міністра, становить майже 60 тис. гривень.

«Максимальна пенсія, яка сьогодні виплачується в Україні, - 58 тис. грн. В Україні немає жодної пенсії 100 тис. і більше. Максимальна пенсія в 58 тис. грн, її отримує Герой України і льотчик-випробувач. Всі інші пенсії нижчі», - повідомив міністр.

Рева також розповів, що в Україні сьогодні існує обмеження по виплаті пенсії 10 740 грн. І 99,9% з 12 млн. пенсіонерів не отримують пенсію вищу за цю суму. За його словами, в Україні 19,2 тис. пенсіонерів, які отримують більше за цю норму, понад 10 740 грн. З них 10-20 тис. грн отримують близько 18 тис. осіб і більше 20 тис. грн - до 2 тис. пенсіонерів.

«Тому 19,2 тис. пенсійних виплат, які є більше 10 тис. грн., - це неправильно, вони повинні потрапляти під все обмеження, як інші, у нас не повинно бути винятків. Але навіть якщо ми їх скасуємо, вони проблему Пенсійного фонду не вирішать. Хоча я за те, щоб ми привели всіх до єдиного знаменника», - сказав Рева.

Також він відзначив необхідність побудови в Україні трирівневої системи пенсійного забезпечення.

https://www.youtube.com/watch?v=VkpdHDaQoAk

 

Джерело:
До списку новин