загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пудинг з чорносливом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Абсолютно фантастичний, практично невагомий пудинг з чорносливу. Робиться швидко, так само швидко і зникає з тарілок.

Складові:

Пудинг:

175 г м'якого сушеного чорносливу
1/4 ч.л. соди
50 г волоських горіхів (крупно порубати)
125 г розм'якшеного вершкового масла
125 г коричневого цукру
2 яйця
125 г борошна
1 ч.л. какао
1 ч.л. розпушувача
1/4 ч.л. меленої гвоздики
1/4 ч.л. кориці
1/4 ч.л. імбиру
1/4 ч.л. мускатного горіха

Крем "Муслін" з вареним згущеним молоком і какао:

125 мл молока
50 г цукру
1/4 стручка ванілі (насіння)
1 жовток
2 ч.л. вареного згущеного молока
50 г м'якого вершкового масла
1 ст.л. борошна
1/2 ч.л. какао

+
какао для прикраси

Приготування:

1) Пудинг: духовку розігріти до 180 ° С. Силіконову квадратну форму (18 х 18 см) поставити на деко з високими бортиками.
Чорнослив нарізати шматочками, скласти в миску і посипати содою. Залити 150 мл окропу і залишити.
2) В іншій мисці збити м'яке вершкове масло з коричневим цукром в пишну масу. Додати яйця, по одному, не припиняючи збивати. Додати попередньо просіяні разом борошно з розпушувачем, какао і прянощами, і акуратно перемішати великий лопаткою. Додати чорнослив разом з рідиною, волоські горіхи і перемішати до рівномірного розподілу їх в тісті.
3) Отримане тісто перекласти в форму, поверхню розрівняти. У деко влити окріп так, щоб він доходив до середини форми з пудингом і в такому вигляді поставити випікатися приблизно на 40-60 хвилин (+ -), в залежності від духовки. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою. Готовий пудинг повинен пружинити під пальцями. Остудити пудинг на решітці, не виймаючи з форми.
4) Крем "Муслін" з вареним згущеним молоком і какао: в сотейнику змішати цукор, насіння ванілі і просіяне борошно. Ретельно перемішати вінчиком. Не припиняючи помішувати, влити молоко, додати жовток. Поставити масу на вогонь. При постійному помішуванні, довести крем до кипіння і проварити хвилин 5-7, поки він не загусне. Маса повинна вийти густою, як манна каша. Зняти масу з вогню, протерти через сито для однорідності. Накрити харчовою плівкою "з киснем" і дати повністю охолонути. Потім прибрати в холодильник.
М'яке вершкове масло збити до білого кольору. Поступово, по одній ложці, додати остиглий крем, варене згущене молоко і какао, і продовжувати збивання до отримання пишного і однорідного крему.
5) За допомогою лопатки викласти крем на верх пудингу, поверхню розрівняти. Перед подачею посипати какао.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин