загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Черкащині реалізували зворушливий фотопроект. Відео

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У межах фестивалю VIRA FEST на Чигиринщині реалізують особливий соціальний проект «Мудрість – у спадок». Його учасниками стануть українці поважного віку, що нині мешкають у будинках престарілих, повідомляє “ГромЧе.

– Усе почалось із зворушливого фотопроекту, який вдалось реалізувати спільно з фотографом Олексієм Бадером. Зйомки відбулись у Ватутінському центрі соціальної опіки, де мешкають одночасно люди поважного віку, і молоді мами з дітками, – відзначають організатори – активісти Громадянського руху «За процвітання Черкащини».

Під час зйомок представники старшого покоління мали нагоду поспілкуватись із малечею. Результатом стала серія світлин, а також відеоролик про учасників проектів.

– Це було надзвичайно зворушливо. Відтак, вирішили продовжити проект «Мудрість – у спадок», організувавши поїздку для людей поважного віку на фестиваль VIRA FEST. Тут діятиме майданчик активностей, де підростаюче покоління зможе долучитися до низки безкоштовних майстер-класів і перейняти досвід старших людей, – констатують організатори.

У межах фестивалю VIRA FEST 3-4 червня організатори облаштують локацію, де бабусі та дідусі зможуть передати свій досвід підростаючому поколінню. Тут відбуватимуться тематичні майстер-класи від мешканців будинків престарілих для молоді та дітей. Серед них планують організувати «Бабусин коровай», «Солом’яний бичок», «Віночок-оберіг» та «Хустка-хусточка». Ці заходи зафіксують на відео та викладуть у мережу для загального доступу.

Підтримати зворушливий проект нині може кожен. Наразі відбувається збір коштів на реалізацію проекту «Мудрість – у спадок» на Всеукраїнській краудфандинговій платформі Спільнокошт. Реалізацію проекту запланували на 3 червня.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Джерело:
До списку новин