загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Капела сліпих бандуристів на межі виживання: Мінсоцполітики не виділяє кошти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Капела сліпих бандуристів вже четвертий місяць без зарплати.

Професійний і єдиний у світі колектив незрячих бандуристів вже четвертий місяць без зарплати. Формально колектив належить до громадських організацій інвалідів. Тому заробітна плата музикантів у Міністерстві соціальної політики проходить як допомога, яку відомство нараховує Українському товариству сліпих. І у цьому вся біда, адже фінансується допомога за залишковим принципом.

Останніми роками гроші музикантам надходили із затримкою у кілька місяців. А цього року ситуація просто критична - від початку року незрячі бандуристи не отримали жодної копійки на зарплату. А через податки із зарплати, які нема з чого сплатити, капела «Карпати» ще й стала порушником, і на неї можуть накласти штраф - стосовно несплати податків до капели уже тричі навідувались податківці.

Платити казні немає з чого – міністерство боргує незрячим музикантам понад 300 тисяч гривень. Гроші лише обіцяють виділити, коли там підпишуть відповідні документи. Як буде у наступному півріччі знову невідомо. Адже грошей, які мають дати, ледве вистачить на погашення заборгованості за попередній період.

Незважаючи на таке ставлення до них міністерських чиновників, музиканти все ж не втрачають віру в те, що зуміють зберегти свій унікальний колектив.

https://www.youtube.com/watch?v=bKwhxzgjmIY

 

Джерело:
До списку новин