загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Конотопські пенсіонери, аби визволити рідних з біди, віддали псевдокопам майже 50 тисяч гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Схема стара – жертви шахраїв нові. У Конотопі на вудку зловмисників потрапили одразу троє людей похилого віку. Старенькі віддали невідомим, які представилися представниками поліції, усі заощадження, аби уберегти рідних від кримінальної відповідальності за нібито скоєні ними правопорушення.

За словами ошуканих аферистами людей, псевдополіцейські телефонували на стаціонарний телефон. Невідомий співрозмовник, представляючись слідчим, повідомляв, що їхні сини знаходяться у відділку поліції. Причина затримання — скоєння дорожньо-транспортної пригоди або ж спричинення тілесних ушкоджень. І для того, щоб їх рідні уникли кримінальної відповідальності, пенсіонерам пропонувалося врегулювати питання за певну суму. До слова, величина «відкупу» в одному з випадків сягала 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У результаті цієї афери двоє ошуканих літніх чоловіків передали невідомим кур’єрам по 3 тисячі гривень. А збентежена бабуся, аби врятувати свого сина, віддала шахраям не лише всі свої заощадження (40 тисяч гривень), а ще й ювелірні вироби.

За даними фактами в поліції відкрили кримінальні провадження та проводять досудове розслідування.

 

Джерело:
До списку новин