загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Люди, які принципово не вчать українську мову, є соціально небезпечними – журналіст

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Журналіст Богдан Буткевич підтримав заяву Олега Скрипки щодо української мови

В Україні є два мовні ґетто – окремі райони Донецької та Луганської областей і Крим. Таку думку висловив журналіст Богдан Буткевич, коментуючи заяву Олега Скрипка про те, що людям, нездатним вивчити власну мову, слід ставити діагноз «дебілізм».

Коментуючи висловлювання співака, фронтмена гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипки про «мовне гетто», журналіст підкреслив, що якщо людина не здатна вивчити будь-яку іншу мову – «це означає, що її мозкові здібності бажають залишати кращого».

На думку Буткевича, і справді, люди, які принципово не хочуть вчити українську мову, є соціально небезпечними.

«Безумовно – з 99,9999 % впевненості можна стверджувати, що це – ті самі люди, які підтримують російського агресора. Бо чомусь в інших національних меншин, окрім ментальних «расіянцев», ніяких проблем із вивченням української немає», – пише він у статті для Еспресо.

«Хтось бажає подискутувати про смаки більшості ідейної «вати», що ненавидить українське? Упевнений, відсоток любителів «хруста французской булки» під час «упоительного вечера» буде аж зашкалювати. І взагалі, за великим рахунком, гетто для тих, хто не бажає вчити українську, вже створені. Називаються вони Крим та ОРДЛО», – наголосив журналіст.

Крім того, коментуючи шквал критики проти Скрипки, Буткевич зазначив, що «люди, хворі на російську пропаганду чи толерантністю головного мозку, захотіли в його словах побачити давно омріяні докази утисків російськомовних в Україні».

«Ура, нарешті є підтвердження концтаборів для російськомовних чи захоплення влади ультраправими радикалами», – іронічно підсумував Буткевич.

 

Джерело:
До списку новин