загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко назвав терміни виплати заощаджених субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні зекономлені субсидії виплатять до 1 вересня.

Виплату заощаджених житлових субсидій українцям буде здійснено до 1 вересня. Про це сьогодні журналістам повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"До 1 вересня будуть здійснені виплати", - заявив Розенко.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в Україні 1,5 млн сімей компенсують до 700 гривень за економію субсидій.

"За нашими розрахунками 1,5 млн українських родин, які змогли забезпечити економію газу й електроенергії для тепла, отримають найближчим часом до 700 гривень готівкою, які вони заощадили за опалювальний сезон. Ще одну обіцянку, яку я давав, зараз буде виконано Міністерством соціальної політики, і люди це відчують", - зазначив Гройсман.

Пізніше відповідне рішення було прийнято урядом.

"Мова йде про внесення змін до порядку призначення субсидій, основною з яких є монетизація залишків субсидій", - зазначив міністр соціальної політики Андрій Рева.

 

Джерело:
До списку новин