загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як заробити 700 грн на державі. Іструкція з монетизації субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кабмін пообіцяв виплатити українцям гроші за заощаджені житлові субсидії. Як це працюватиме?

Такий проект реалізується в Україні вперше і стане поштовхом до глобальної монетизації. Уряд витратить на цю програму 1,5-1,8 млрд гривень з бюджету.

1. Хто отримає 

1,5 млн українських сімей, які заощадили 150 кіловатів електроенергії, якщо вона використовувалась для опалення, або 100 кубів газу, отримають грошову допомогу для своїх сімей. 

2. Скільки 

Сума винагороди становить до 700 грн в залежності від зекономлених ресурсів.

По тарифу на газ для населення з 1 травня 2016 року по 31 березня 2017 року він коштував 6,879 грн за куб.м. У випадку економії 100 кубів газу, вам повернуть близько 688 грн.

Щодо опалення електроенергією: з 1 вересня до 31 лютого тариф становив 71,40 коп за кВт, якщо ви були економні і використали менше 3600 кВт на місяць. Тут компенсація становитиме близько 107 грн. У випадку використання більше 3600 кВт на місяць, тариф становив 163,8 коп за кВт, тут компенсація становитиме 245 грн.

Після подорожчання електроенергії з 1 квітня, сумма компенсації також виросте. Але загалом вона не перевищуватиме 250 грн за опалювальний сезон.

3. Як отримати

Для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву у місцеве Управління праці й соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або звернутись до постачальника газу чи електроенергії.

4. Коли

Виплатіть обіцяють здійснити до 1 вересня.

5. Де отримати

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно мати відкритий рахунок у банку. Субсидіант може самостійно вибрати банківську установу, через яку проводяться виплати соціальних допомог та пенсій.

Виплати також можуть бути здійснені готівкою через відділення "Укрпошти". 

На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

6. Скільки разів виплачуватимуть

У Кабміні зазначили, що це разова виплата для населення, яке зекономило на газі або електриці в опалювальному сезоні в 2016-2017 роках.

 

Джерело:
До списку новин