загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 1 травня українці отримуватимуть пенсію по-новому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перерахунок пенсій було проведено в автоматичному режимі, що не потребує додаткового звернення пенсіонерів до органів Пенсійного фонду України

З 1 травня підвищено прожитковий мінімум для непрацездатних осіб до 1312 грн, у зв'язку з чим здійснено перерахунок пенсій. Після цього перерахунку підвищення пенсій отримає понад 8, 2 млн пенсіонерів.

Про це повідомляє Пенсійний фонд.

«З 1 травня поточного року відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» підвищено прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, до 1312 гривень. У зв'язку зі зміною прожиткового мінімуму здійснено перерахунок пенсій. Підвищення в результаті проведеного перерахунку отримали понад 8,2 млн. пенсіонерів. Розмір підвищення у кожного індивідуальний», - йдеться у повідомленні.

У Пенсійному фонді поінформували, що у зв'язку із цим перерахунком пенсій збільшені такі види виплат, як: мінімальні розміри пенсій та доплата за понаднормовий стаж, мінімальні пенсійні виплати, державна соціальна допомога на догляд інвалідам війни, підвищення ветеранам війни та членам їх сімей, підвищення жертвам нацистських переслідувань, пенсії за особливі заслуги перед Україною, надбавка донорам.

Уточнюється, що перерахунок пенсій було проведено в автоматичному режимі, що не потребує додаткового звернення пенсіонерів до органів Пенсійного фонду України.

 

Джерело:
До списку новин