загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві пройде Книжковий арсенал

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 17 по 21 травня у Мистецькому Арсеналі проходитиме VII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", що об’єднує літературу й мистецтво.

Про це повідомляють організатори.

Фокус-тема фестивалю "Сміх. Страх. Сила" – цього року говоритимуть про природу сміху, його багатоликість і визначальну роль у часи криз, як ми сміємося сьогодні, коли звичний світ дезінтегрується, і чи можна сміятися в такі часи.

На заході представлять новинки понад 150 видавництв.

Також заплановані зустрічі з понад 50 відомими письменниками, літературними діячами та митцями зі США, Канади, Великобританії, Японії, Швейцарії, Норвегії, Швеції, Німеччини, Франції, Польщі, Латвії, Чехії, Грузії, Бельгії, Румунії та інших країн.

На дітлахів чекає низка нових книг, а також оновлений простір інноваційно-освітнього проекту "Арсенал ідей".

Кураторська програма Оксани Забужко "Розкажи мені про мене" пропонує розмову на 4 дії з Ольгою Токарчук (Польща), Аскольдом Мельничуком (США), Гайке Марією Йогенінґ (Німеччина) і Сергієм Сингаївським (Україна), які ділитимуться думками про те, що може література в світі, який зненацька перестав бути зрозумілим.  

Музична програма цього року буде представлена Міжнародним проектом експериментальної електронної музики та медіа-арту "EM-VISIA".

Увазі відвідувачів представлять широкий спектр сучасної електронної музики – від концертних творів композиторів академічної електроакустичної музики, аудіо-візуальних перформансів, сонорних інсталяцій до виступів музикантів експериментальної електронної музики та відео-арту.

Також у програмі благодійні, перфомативні проекти, виставки ілюстрацій і артінсталяції, кінопокази.  

Вартість вхідних квитків: повний квиток – 60 гривень, пільговий квиток (пенсіонери, школярі, студенти (за наявності посвідчення)) – 30 гривень, сімейний квиток (на двох дорослих і одну-чотири дитини віком від 12 років) – 130 гривень.

Діти до 12 років, інваліди 1-2 груп, військовослужбовці строкової служби, учасники та ветерани АТО, музейні співробітники та члени Спілки художників проходять безкоштовно (за наявності посвідчення).

 

Джерело:
До списку новин