загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літо відкладається: синоптик озвучила невтішний прогноз

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Замість такого бажаного потепління з 8 травня в Україні очікуються ще більше похолодання.

Такий прогноз оприлюднила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Fаcebook.

Як радить Діденко, варто максимально насолоджуватись погодою цього тижня, адже з наступного буде ще холодніше і доведеться знову одягати теплі речі.

Кому зараз холодно, то й не знаю, як сказати, що з понеділка, з 8 травня, в Україну заходить суттєвіше похолодання , до +8+13 градусів,
– зазначила синоптик.

А на відкриття Євробачення, 9 травня, залишається висока ймовірність опадів у вигляді дощу.

Західна Європа зараз у дощах та прохолоді, циклон з фронтами розважаються, Південна Європа - у теплій погоді, як і належить півдню і, як бачите, над Україною - чисте сонячне небо. Фото.

Так буде і сьогодні впродовж дня.
Завтра хмарний вологий масивчик з Польщі підсунеться до нас ближче і в західних областях пройдуть місцями короткочасні дощі, ймовірно з грозами.
А на решті території буде сонячно, сухо, максимум білі овечки-хмарки.
Температура повітря зміниться мало.
Найпрохолодніше - північна частина та північний захід, вдень +11+17 градусів, найтеплішим буде південь України, Одеса, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Крим, тут +20+26 градусів.
А на решті території +14+20 градусів.
Ночі, ранки та вечори ще - прохолодні, тому і на роботу й з роботи одягайте щось суттєвіше, хоча б плащ, наприклад, чи ширший шалик.
У Києві завтра чудовий день, сонячно, без дощів, максимальна температура повітря +18+20, але не забувайте, що це - максимальна. Вранці та ввечері ще холоднувато. 
А кому зараз холодно, то й не знаю, як сказати, що з понеділка, з 8 травня, в Україну заходить суттєвіше похолодання. До +8+13 градусів.
Тому грійтеся вже теперішнім сонцем та теплом, бо потім доведеться грітися знову теплішими речами та дружньою домашньою чи кафешною атмосферою.
На відкриття Євробачення: залишається висока ймовірність дощу.

Джерело:
До списку новин