загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Космічні ціни на житло: скільки квадратних метрів українець може купити на рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За життя справжня українська сім'я прагне виховати дитину, дати їй вищу освіту і, звісно, забезпечити житлом. Але якщо ця сім'я працює за мінімальну зарплату, то збирати кошти потрібно десь так за років 20 до народження дитини.

22 тисячі 500 гривень – така середня вартість одного метра квадратного в київській новобудові.

Отримуючи мінімальну зарплату у 3200 гривень українець може придбати собі в рік менше двох метрів квадратних. Враховуючи, що однокімнатна квартира в середньому має 40 метрів квадратних, працювати доведеться 23,5 роки.

Покращити свої житлові умови в найближчі три роки планує кожен 10-й мешканець України.

Більшість цікавиться новобудовами (35%). Чверті українців не принципово, в якому домі буде знаходитись квартира. І лише 1% готовий купити кімнату в комунальній квартирі.

 

Джерело:
До списку новин