загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кавомани розповіли, як правильно заварювати напій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правильно зварена кава дає ранковий заряд енергії, бадьорості і гарного настрою, яких вистачить на весь день. Розчинна кава менш ефективна і не дає такий аромат, як натуральний. Випиваючи чашку улюбленого ранкового напою ви підвищуєте свою працездатність, яка позитивно вплине на продуктивність дня.

Щоб ви могли насолоджуватися кавовим напоєм слід правильно вибирати зерна. Важливо, щоб вони не містили вологи, яка позбавляє продукт корисних речовин. Така кава на смак буде несвіжою. Для перевірки якості необхідно розламати зерно. На місці розриву не повинно бути нерівностей однотонного кольору. Іноді такі дефекти намагаються приховати, надмірно обсмажуючи зерна. Треба дивіться на колір зерна, якщо вона з відтінком вугілля, значить зерна проходили через неправильну термообробку.

Для приготування напою ми перемелюємо зерна враховуючи той факт, що в молотом вигляді кавові зерна вже починають втрачати корисні властивості. Тому рекомендується молоти її краще перед самим вживанням і не у великих кількостях, щоб воно не вивітрилося. Кава зберігає свій смак і аромат, якщо молоти зерна з допомогою ручної кавомолки. Варто знати, що помел повинен регулюватися, наприклад для еспресо потрібно найбільш дрібне перемелювання

Існує безліч технік заварювання кавового напою. Заварювати можна в тертці, кавнику і кавоварці, але справжні поціновувачів ароматного напою воліють турку.

Для заварювання кави за класичним методом в турці, необхідно посудину нагріти, додати каву, потім залити гарячою водою. Ставимо на вогонь, приблизно 150 мл води на дві чайної ложки меленої кави. розігріваємо вміст в турці не доводячи його до кипіння. Як тільки піна починає пробиратися вгору, знімаємо турку з вогню. Вичікуємо час, коли помел осяде на дно, після чого напій готовий до вживання.

При дотриманні цих простих правил це дає вам можливість приготувати каву, яка принесе масу задоволення і задасть ваш день.

Раніше ми розповідали про те, що вживання кави викликає звикання. Коли відбувається цей процес, що призводить до зниження впливу кави на організм. Якщо раніше кави як то могло погіршити здоров'я, то після звикання кави мінімально робить негативний вплив.

Автор матеріалу: Наталія Лошакова

Джерело:
До списку новин