загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Grandma style: 95-річна австрійка стала інстаграм-сенсацією: фото

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ернестіна Штолльберг із Австрії стала обличчям відомого магазину та дуже популярною у соцмережах.

Її модельна кар’єра – це найкраща відповідь ейджизму, адже жінка стала моделлю у досить солідному віці – 95 років. Однак це не завадило стати їй одною із найвідоміших персон у світі моди.

Недалеко від її будинку у Відні знаходиться магазинчик модного одягу Park. Раніше вона часом забігала на хвилинку, щоб привітатися з господарями, але коли у них з'явилося щеня, Ернестіна стала заходити в Park майже кожен день, і тоді один з господарів, Маркус Штрасснер зробив кілька знімків Ернестіна на телефон. І виявив, що вона фантастично фотогенічна.

«Виявилося, що Ерні на знімках просто незрівнянна, - сказав він в інтерв'ю Vogue. - Можливо, незнайому даму з вулиці ми б не попросили позувати в нашому одязі, але Ерні - інша справа. Ми добре знаємо один одного, це і стало основою для співпраці».

Тепер Ернестіна Штолльберг проводить в магазині майже кожен день з 11 ранку до 6 вечора. Вона спілкується з клієнтами, а коли у Маркуса видається вільна хвилинка, він наряджає Ернестіну в речі, який продаються в Park, робить фото і викладає в Instagram. Це виявився геніальний рекламний хід. Маркус розповідає, як недавно продав майку молодий туристці з Австралії, яка сказала, що зайшла в Park тільки через Ерні.

Ернестіна - природжена фотомодель, справжній хамелеон. «Якщо на ній елегантне вбрання, вона приймає елегантну позу. А якщо надіти на неї якийсь молодіжний прикид, вона тут же змінюється на очах, навіть говорити нічого не треба». Може, справа в тому, що в 1930-ті вона була танцівницею і виступала в мюзик-холах?

Щоправда, за словами Ернестіни, вона навряд чи стала б в повсякденному житті носити вбрання, в яких її фотографує Штрасснер, тому що вони «занадто екстравагантні»

У неї близько 14 тисяч прихильників, які просто в захваті від її безпосередності.

 

Джерело:
До списку новин