загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Верифікація соцвиплат і пенсій відбувається в регулярному режимі, - Віце-прем'єр Павло Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верифікація виплат пенсій і соціальних допомог відбувається в регулярному режимі, що дає змогу дуже швидко виявляти елементи шахрайства.

Про заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Верифікація зараз вже постійний процес, який проходить в регулярному режимі. У певний час він набув політичних ознак, коли група політиків захотіла попіаритися на цій темі. Скажімо, там завжди було більше гасел, ніж реалій життя», - сказав він.

«Я почав процес верифікації ще в 2015 році на посаді Міністра соціальної політики, і за той рік ми зробили колосальну роботу і в органах соцзахисту, і в Пенсійному фонді. До речі ті кримінальні справи, які були порушені в 2015-2017 роках і які тривають досі, це в тому числі результат нашої ефективної роботи», - наголосив Павло Розенко.

«Верифікація, яку проводив в 2016 році незалежний орган - Міністерство фінансів, - фактично повністю підтвердила той факт, що, якщо відкинути емоції і політиканство, можна абсолютно точно сказати: ні Пенсійний фонд, ні управління соцзахисту не виплачують пенсії мертвим душам, не виплачують подвійні або потрійні пенсії. Зараз ми дуже швидко знаходимо елементи шахрайства», - підкреслив Віце-прем’єр-міністр.

«Власне, верифікація - абсолютно правильний і нормальний процес», - додав він.

Довідково: наразі Уряд Володимира Гройсмана завершує роботу над проектом пенсійної реформи, яка визнана одним з пріоритетів роботи Уряду цього року. Ухвалення запропонованих Урядом пропозицій дозволить збільшити пенсії на суму від 200 до 1000 гривень щонайменше 5,6 млн пенсіонерів вже з 1 жовтня. Окрім того, буде скасовано оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів. Запропонований Урядом підхід також закладає процес суттєвого зниження дефіциту бюджету Пенсійного фонду – аж до повної його бездефіцитності до 2024 року за рахунок цілої низки кроків, в тому числі реальної детінізації економіки та підвищення платіжної дисципліни в частині уплати єдиного соціального внеску. Урядові новації не передбачають підвищення пенсійного віку. Проведення пенсійної реформи є однією з тем ключових дискусій з Міжнародним валютним фондом в рамках виконання програми економічних перетворень в Україні, ухваленої в березні 2015 року.

 

Джерело:
До списку новин