загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Болі в спині пов’язані з розвитком смертельних недуг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хворобливі відчуття, що виникають в хребті, нерідко пов’язані із захворюваннями внутрішніх органів, застерегли медики.

В останні кілька років значно зріс попит на лікування захворювань опорно-рухового апарату, що, на думку, фахівців, пов’язано з малорухомістю і сидячою роботою. Лікарі стверджують: зміни в стані хребта часто є симптомами несприятливих процесів в організмі.

“Порушення рухливості, біль, а також деформація хребців можуть бути викликані невралгією і внутрішніми патологіями, аж до злоякісних пухлин. При появі цих симптомів важливо провести комплексне обстеження. Магнітно-резонансна та комп’ютерна томографія, нейронавігація, а також інтраопераційна візуалізація дозволяють визначити захворювання, пов’язані з периферичною нервової системою і спинним мозком “, – відзначили експерти.

У свою чергу, профілактика патологій хребта допомагає запобігти розвитку складних захворювань, заявили терапевти.

Зокрема, на думку фахівців, вкрай важливо стежити за поставою, не допускати сутулості, сколіозу або лордозу. Також профілактичним заходом, дотримуватися якого повинні всі, є правильний розподіл навантажень – при підніманні та носінні, на тренуваннях, в побуті. Іншим важливим для стану хребта фактором є відсутність надлишкової маси тіла.

Крім цього, для підтримки здоров’я опорно-рухового апарату необхідно правильно харчуватися, вживаючи в їжу продукти, що містять необхідні кісткам і зв’язкам мікроелементи. Фахівці констатували: щоденне вживання сиру, риби, сиру і молока запобігає виникненню остеопорозу і артрозу.

 

Джерело:
До списку новин