загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Люди помирають від того, що захлинаються у жовчних недоокислених продуктах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рак - це програма. На молекулі ДНК записана інформація про те, що це за клітина, як вона повинна працювати, які функції виконувати. І раптом у неї стирається програма про трудову діяльність, залишається тільки програма про те, як вона повинна їсти, ходити в туалет і розмножуватися. При цьому вона ніякої роботи не виконує. Це називається рак.

Ракова клітина- це не хвора клітка, вона здоровіша за здорові, вона потужна, молода, вона дармоїдка. Коли в печінці одна ракова клітина, то нічого не трапиться, а якщо їх 90 %, то печінка стає дармоїдкою по неволі, вона нічого не прагне робити. Ми вмираємо тому, що захлинаємося у власних жовчних недоокиснених продуктах.

На рак можна впливати двома способами:
1. Спробувати вбити молоду ракову клітину, але вбити її дуже важко. І наші здоровіші клітини, розташовані поруч умруть першими. Наприклад, у молочній залозі при опроміненні вмирають спочатку здоровіші клітини, а потім ракові.

2. Можна активізувати свій власний імунітет. Єдине, що здатне цю ракову клітину знищити - це імунітет.

Теорія лікування раку пішла в інший бік - по методу вбити ракову клітину. Хворий виписується після 3- х хімій або опромінень і вмирає від анемії, через виснаження печінки від інтоксикації. Хворого забули погодувати, не дали антиоксиданти, антибіотики.

Клітину хтось перепрограмував, вона не сама перепрограмувалася.
Це може бути:
    вірус,
    бактерія,
    трихомонада,
    цитомегаловірус,
    папіломавірус.

Хтось причепив їй цю програму або стер її власну.

Усі канцерогени заряджені позитивно, це вільнорадикальні групи, а клітина заряджена негативно.

Вони сідають на клітину, блокують клітинну мембрану, і вона відразу тане.

А коли ми п'ємо негативно заряджену воду, ми відновлюємо клітинну мембрану. І якщо ми п'ємо антиоксиданти
    *цинк, 
    * селен, 
    *мікрогідрин,
то відновлюємо клітину.

Мікрогідрин не має протиракової дії, але він має антиоксидант, що захищає клітину.

Лікарі бояться інфаркту, інсульту й пухлин. З усім іншим можна жити, можна якось пристосуватися й жити довго, якщо нічого не порушувати. 

Пухлини - мастопатія, фіброміома вимагають від людини підвищеного догляду за собою.

На таку пухлину треба постійно впливати й відслідковувати: росте чи не росте. Але шукати завжди потрібно збудника.

Якщо не привести у відповідність їжу, питво, психологію й усе інше, то навряд чи  людина одужає, навіть якщо додати цинк і селени.

Потрібно обов'язково обстежитися на вірусно-бактеріальну групу.

Не можна вживати токсичні медикаменти.

Не можна списувати на спадковість і прикидатися жертвами.

Потрібно спокійно в цій ситуації знизити шкоду всіх причин. Якщо ми на 30% знизимо всі причини, то в нас на 30% збільшиться здоров'я. Якщо ми займемося тільки їжею і з'їмо всі харчові добавки, що є у світі, але при цьому не будемо рухатися, пити, то не одержимо результату. Краще робити все потроху.

Потрібно подумати, що заважає бути здоровішим? У кожного буде своя причина.

Спочатку з'ясувати для себе, а потім домовитися із собою.

Важко почати відразу добре харчуватися. Треба написати собі, чого ви ніколи не будете їсти. Якщо немає хороших продуктів, то не треба їсти поганих.

У людини немає чітких алгоритмів. Однаково  будемо ходити в ресторани, один до одного в гості, їсти  дріжджове тісто. Але є продукти, які ні за яких умов уживати не можна:

    *чіпси,
    *бульйони в кубиках,
    *майонез у пластикових упаковках.

Оцет витравлює із пластику найбільш канцерогенні речовини.

Не можна їсти:
    копчені продукти,
    варену ковбасу,
    сиров’ялені ковбаси.

Не можна їсти копчений сир, краще з'їсти "Сулугуні" або бринзу, але не їсти плавлений сирок. Плавлений сирок не розчиниться в організмі.

Не рекомендується їсти гриби.

Важко відмовитися від дріжджового хліба. Людина без нього починає сильно хотіти білків.

Якщо в приправи входять штучні добавки типу глутамата натрію, у їжу ці приправи додавати не можна.

Локшина швидкого приготуваннярозчинна кава, сік з магазину - це ті продукти, які ніколи вживати не можна.

У сиркові маси додають розпушувачі і барвники. Краще брати натуральний сир і в нього додавати, що хочеться.

Молоко може продаватися в антисептичній упаковці, це значить, що доданий димексид або антибіотик. Молоко, перебуваючи в такій тарі, притягає всю антисептику.

Фірма "Макдональдс" придумала такий антиокислювач, що картопля не чорніє і зберігається по 4 місяці. І працівники цієї фірми дають підписку про нерозголошення.

Різниця між пунктами швидкого й нешвидкого харчування полягає в тому, що в перших продукти заздалегідь підготовлені, і щоб не зіпсувалися - там використовують консерванти.

У коктейлі додають підсилювачі спраги, речовини кофеїнової групи з напівнаркотичною дією. А ці коктейлі п'ють діти. Нормальна людина не повинна це пити і їсти.

У сухарики додають глутамат натрію, тому що солити дорожче.

При виготовленні повітряної кукурудзи використовують вибух при температурі 140 градусів, але при цій температурі горить цукор і виходить некрасиво й несмачно. Тому обрали цикломат, а це канцерогенна речовина. А цю кукурудзу їдять діти.

Пластівці треба брати несолодкі. Додавайте самі за бажанням туди цукрову пудру, варення, мед.

Натуральні антисептики - це цибуля і часник, усе інше - хімія.

Вживати треба кабачки, баклажани, огірки, помідори, перець, зелень. На зиму можна заготовлювати все, що є восени - нарізати й заморозити.

Варення. Ми говоримо про вітаміни. Вітамін - це енергія. Як ми готуємо? Беремо смородину, малину й додаємо 2 кг цукру на 1кг смородини або варимо. Таким чином, ми знищуємо всі вітаміни й усі ферменти. Цукор є наймогутнішим консервантом.

Можна робити по-іншому. Взяти всі фрукти, перемолоти на м'ясорубці або міксері й додати цукор за смаком, а потім закрити в контейнери й покласти в морозилку. Коли дістанете його, воно буде абсолютно свіжим. Дістаєте з морозилки одноразову порцію, і протягом  півгодини продукти зберігають усю цінність. 

Причини раку
З раковими клітинами лімфовзлу впоратися дуже важко. Йому не вистачає імунітету для боротьби з ними. Коли вражені лімфовузли першого порядку, то це рак першого ступеня. Якщо віддалені, то це рак 3, 4 ступеня.

Причини раку такі ж, як у гаймориту, геморою й інших захворювань:

1. Екологія.
2. Психологія.
3. Відсутність імунітету.
4. Неправильне харчування.

Доведено, що існує більше 150 видів канцерогенів. 

З багатьох консервантів, стабілізаторів, барвників більше 70- ти визнані такими, що  стимулюють онкологічні захворювання.

Ми вживаємо продукти з такими добавками. А чи можна від цього вберегтися?

Важко відповісти на це питання. Ніхто не знає, є чи в нього рак чи ні.

Питання досить філософське. Причиною раку може стати все.

Людина може почати нормально харчуватися, регулярно чиститися, змінити спосіб життя, аж до місцевості, квартири, води. І є речі, від яких треба раз і назавжди відмовитися - наприклад, куріння.

Багато чого неможливо спрогнозувати: екологію, стреси, хлоровану воду.

Вберегтися від раку можна умовно.

Треба думати про те, як зробити так, щоб організму легше всього було боротися, але не з раком, навіть слово це не треба згадувати, а проти всього. Щоб організм був більш сильним.

Працювати треба на позитивних образах.
Якщо ми п'ємо селен, як захист від раку, це одна програма, а якщо п'ємо селен для зміцнення імунітету або для підвищення дихальної активності клітин, тобто для захисту клітин, то це інша програма.

Програми теж бувають позитивними й негативними. Організм дуже мудрий, він точно знає, що якщо занедужала печінка - не їж жирного, захворіли ноги - перестають згинатися суглоби, занедужала голова - не зможеш працювати.

Треба написати на папері ті речі, що заважають вашому здоров'ю, які ви із завтрашнього дня робити не будете.

Поступово привести в норму харчування.

Рішуче відмовитися від магазинних соків, розчинної кави, пакетованого чаю -  краще пити тільки чисту воду! Якщо ви випили якоїсь рідини, а потім літр води, то ніякого ефекту не буде. Якщо в людини немає енергії, то кава не підбадьорить.

Не треба морочити собі голову штучними вітамінами, не треба створювати ілюзії із приводу довгого зберігання продуктів, не треба нічого заготовлювати на зиму сотнями банок. Це нічого не потрібно, воно не засвоюється. Продукти необхідно морозити.

Треба переглянути своє ставлення до власного здоров'я. Немає особливої профілактики раку. У кожної людини утворюється в день 100 ракових клітин і імунітет їх знищує.

Це значить треба працювати на мікроциркуляцію, треба, щоб організм був увесь час чистий, була хороша енергія. А якщо їсти мертву продукцію, то в ній не буде живої енергії.

Які наші препарати можна використовувати, щоб не нашкодити

Якщо для себе написати алгоритм для підтримки здоров'я, то в першу чергу потрібні антиоксиданти, це варіанти клітинного захисту. Антиоксиданти можна застосовувати на будь-якій стадії будь-якому хворому. До них відносяться:
    цинк,
    селен,
    вітамін Е,
    фікотен.

Це доведені антиоксиданти. 

100% можна вживати амінокислоти: 
    спіруліну, 
    противіти,
    люцерну,
    хлородофілус.

Поки людина  рухається, вона може жити. Без руху, психології, дихання ми далеко не виїдемо.

Не треба переживати через те, що не зможеш щось з'їсти, треба відмовитися від деяких продуктів і продовжувати жити.

Ми не пристосовані хворіти. Ми про це багато думаємо, стаємо засмученими, вразливими. Поки людина живе, у неї є резерв здоров'я.

Наше завдання - визначити для себе алгоритм здоров'я, і коли ви переконаєтеся, що він працює, якість життя покращиться.

Жінка повинна кожні півроку фотографуватися й спостерігати за змінами у зовнішності для того, щоб перестати їсти всякий непотріб. 

Ми постійно в суєті, але повинна настати така мить, коли необхідно зупинитися й написати, як жити, хоча це дуже складно. Але в нас є знання, що потрібно робити, якщо щось заболіло. Треба займатися собою системно. Якщо один зі співмножників дорівнює нулю, то весь результат буде дорівнює нулю.

Перше й основне - вода. Кількість повинен встановити сам хворий. Хворому навіть соки не потрібні. 

Є сенс увесь час займатися своєї печінкою.

Їй потрібні:
    сірка,
    лист чорного горіха,
    спірулина,
    солодка,
    мегаацидофілус.

Ольга Бутакова

 

Джерело:
До списку новин